5x – Niet Online Tijdens 31DC2016

Ik heb meer nailarts gemaakt dan dat er online zijn gekomen. In een hoop gevallen heb ik geeneens foto’s gemaakt van de mislukte nailart. Maar sommige dacht ik van mwah, toch eens op de foto zetten. Dan dacht ik bij het uitzoeken van de foto’s toch dat ik wel iets mooiers kon maken en heb de foto’s dan ook laten liggen. Ergens toch jammer, want de nailarts waren toch wel okay. Maar ik merk toch dat ik altijd bij zo’n challenge mezelf iets meer push.

Dag 3Β – Geel

Toen ik me realiseerde dat het bijna september was, maakte ik gelijk een lijst met alle thema’s en bedacht ik bij elke een aantal ideetjes wat ik kon maken. Bij geel dacht ik nu na de Pokemon Go hype gelijk aan pikachu. Mjah, moest de nailart wel lukken. Het was gepruts, en ik was niet heel erg tevreden met het resultaat. Als ik zo de foto’s bekijk denk ik dat ik misschien toch was streng ben voor mezelf, maar ik denk niet dat deze nailart in de top 20 komt van mijn nailarts van dit jaar.

De nailart die wel online kwam:

Dag 7 – Zwart Wit

Ik had eerst het idee om om en om te stempelen. Maar dat bleek toch niet zo leuk eruit te zien als ik in gedachte had. Ik vond het niet zo heel mooi. Daarna besloot ik een nieuwe poging te wagen om marble nails te maken. Marble is helemaal hot. Ik probeerde het al eerder, maar oefening baart kunst. Over een tijdje nog eens.

De nailart die wel online kwam:

Dag 12 – Stripes

Ik dacht ‘laat ik maar weer eens iets doen met striping tape en liquid sand’ want dat komt meestal wel goed uit. Ik graaide een aantal leuke kleuren bij elkaar en ik had het op mn nagels.. en het kwam heel bekend voor. Ik had de nailart al eens gemaakt. Kijk hier maar. Ja dat kon in mijn ogen niet.Niet met striping tape, maar wel met vinyls van born pretty store. Nuja vinyls, ze zijn van hetzelfde materiaal als van striping tape. Of iig lijkt veel meer op. Nail vinyls zijn toch een beetje rubberachtig.

De nailart die wel online kwam:

Dag 13 – Animal Print

Ik heb wel eens hier en daar een leopard nailart gemaakt maar niet heel vaak. Ik dacht, laat ik eens doen zoals ik op instagram zie. Een pastel gradient achtergrond, een felle kleur als binnenkant en dan met zwart of wit de vlekken afmaken. Ja dat idee was heel leuk, maar het resultaat niet zo. Iig niet met de kleuren die ik koos. Toch eens vaker doen, dan word ik er mss beter in.

Toen ging ik verder denken. Ik zag ergens vissen en ik bedacht me dat sommige nailart niet vegan is omdat er visschubben in zit. Ik weet niet bij hoeveel lak tegenwoordig dat nog echt is, maar ik heb het wel eens gehoord. Maar het zette me aan het denken. Ik heb een hoop translucent flakies. Daar kon ik wel een vis mee namaken. Ik pakte allemaal glitter en dergelijke uit de kasten dit kwam eruit. Eigenlijk wederom een geval, superleuk idee, maar de uitvoering is iets minder. Maar ik vond mijn idee eigenlijk best wel origineel dat ik het toch online zette.
De nailart die wel online kwam:

Dag 20: Watermarble


Dat ik vorig jaar bedacht; ik wil leren watermarblen was een goede zet. Het lukt ook steeds vaker steeds beter. Maar soms is het nog wel een onwijs geklooi. Ik ben nog niet zo goed in de befaamde ‘flower petal’ watermarbles, en die probeerde ik juist uit. Leuk idee, maar ik kreeg de kleuren niet hetzelfde. Je ziet dat ik mijn wijs- en middelvinger tegelijk doopte en de rest match neit zo. Beter lukte mijn spiral nailart. Ik tekende eerst een 8 puntige ster; eerst naar buiten en dan naar binnen en dan een spiraal van binnen naar buiten. Die lukte zo mooi. Ja daar kon weinig wat ik maakte overheen.

De nailart die wel online kwam:

Wat vind jij; had ik een van deze nailarts toch gewoon toen online moeten zetten? Of is mijn nieuwe poging (en de nailart die tijdens de challenge online kwam) beter?

More about Lin

Comments

  1. Reply

    aaaahw die pikachu’s zijn juist zoooo cute πŸ˜€
    femketje recently posted…Look – Rose Gold.My Profile

  2. Reply

    Ook al zijn sommige niet online gekomen, ze zijn wel leuk geworden!
    Jessica recently posted…Beautystash in aantallen versie #2My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge