5 Leuke Films Van Dit Jaar


Ik ben bijna klaar met mijn 150 movie challenge. De films die ik nog te gaan heb zijn op twee handen te tellen. Ik heb een hoop films gezien en heb er eigenlijk niet zo veel over geschreven. Vandaag heb ik 5 films uitgekozen die ik erg leuk vond en ik zou aanraden. Heb jij deze films al gezien?

The Lucky One

Ik ben zelf niet zo’n fan van The Notebook. Mijn broertje is er verliefd op en heeft het al 50 keer gezien, maar ergens kan het mij niet zo veel doen *schaam*. Omdat het van dezelfde schrijver is was ik wat terughoudend met de film en duurde het even voor ik het bekeek, maar het is zo’n mooie fillm. Niet overdreven romantisch, maar wel heel gevoelig. Ik ben niet perse een Zac Efron fan, maar hij zet het wel heel mooi neer.

Think Like A Man

Ik vond de trailer echt zo grappig. Ik herkende allemaal mensen uit andere series en het is echt zo’n film waarbij je niet hoeft na te denken. Sterker nog, ik heb me rot gelachen. Het is geen hoogstaande film, maar wel heel grappig. Lekker even nergens aan denken.

Your Sisters Sister

Ik ben groot fan van Emily Blunt, dus deze film moest ik ook zien. Het gaat over een love triangle en het is echt zo’n lachen en dan weer huilen film.

Hysteria

Ik heb zo hard gelachen bij deze film. Het gaat over de uitvinding van de vibrator om de vrouwenziekte ‘hysteria’ te ‘genezen’. Het apparaat moest wel worden uitgevonden omdat de artsen RSI aan de manuele therapie overhielden. Hilarische scenes. Zo goed gespeeld, het lijkt nergens nep of raar.

The 5 Year Engagement

Weer een film met Emily Blunt. Ik vind gewoon dat ze leuke films maakt. Deze is iets romantischer dan Your Sisters Sister. Ze zijn het ideale droompaar, zijn verloofd en omdat zij haar droombaan achterna zit wordt de bruiloft uitgesteld.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Ze lijken me allemaal erg leuk! Ik moet ook vaker films gaan kijken!
    Liefs

  2. Reply

    The 5-Year Engagement vond ik erg tegenvallen. The Lucky One vond ik wel erg mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge