5 Favoriete Blushes

Ik ben gek op blush. Ik heb inmiddels ook een flink mandje vol, maar er zijn er een paar waar ik vaker naar grijp dan andere.

Bourjois – Golden Rose/Rose d’Or

Essence – Dates on Skates

Sleek – Rose Gold

Make Up Studio – Sweet Pink

Catrice – Colour Bomb

Ik heb ze nog even langs elkaar geswatches. De eerste drie blushes hebben best wat shimmer, de vierde heeft hele lichte shimmer en de vijfde is matte. De blush van Make Up Studio lijkt superdonker, maar zo donker pak je het met een kwast niet op. Ik blijf het ergens nogsteeds raar vinden dat de blush van bourjois best sterk ruikt. Zelfs op je wangen ruik je het nog. De blushes van Essence en Catrice zijn favoriet omdat ze een gradient hebben. Je kan makkelijk bepalen welke kleur je wilt. In het geval van de Essence blush of je meer oranje of meer roze op je wangen wilt. Sleek Rose Gold is de befaamde dupe van Nars Orgam en is een prachtige kleur. Een beetje rustig aan doen met opbrengen en dan heb je een mooie glow.

Wat is jullie favoriete blush?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Mooie blushes! Rose Gold van Sleek is ook een absolute favoriet van mij!

 2. Reply

  Mooie blushes zeg!

 3. Reply

  Love die revoltaire blush!

 4. Reply

  Die blush van Bourjois is erg mooi.

 5. Reply

  Dates on skates ziet er heel erg mooi uit!

 6. Reply

  De ombre blush Colour Bomb van Catrice heb ik nu in de verkoop staan. Hij is super mooi, maar had hem dubbel. En Rose Gold vind ik ook prachtig. Echt hele mooie blushes zijn dit <3

 7. Reply

  sleek Rose Gold blijft een favoriet van mij πŸ™‚

 8. Reply

  Mooie blushes! Vooral die van Sleek!

 9. Reply

  Wat een mooie blushes, de blush van Sleek heb ik ook, die vind ik zo mooi…vind die van Essence ook erg mooi.

 10. Reply

  Ik heb alleen die van make-up studio niet. De rest heb ik wel en ik vind ze ook echt heel mooi!

 11. Reply

  wow die van make-up studio, must have it now! wat een geweldige kleur

 12. Reply

  Mooie blushes. Mijn fav is denk ik Horizon van Chanel en Peachykeen van MAC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge