4x Favoriete Highlighters

Na mijn favoriete blushes leek het me ook wel leuk om mijn favoriete highlighters op een rijtje te zetten. Highlighter vind ik leuk, een finishing touch. Hier 4 van mijn meestgebruikte highlighters.


2 High End highlighters voor het luxe gevoel en 2 budget highlighters, waarvan er 1 technisch gezien geen highlighter is.

Collistar – Patchwork

MAC – Minerlise Skinfinish – Soft And Gentle

Essence – breaking dawn – Bella’s secret

Essence – Natventurista – Mother Earth Is Watching You

Ik wilde heel graag een andere MSF van MAC, maar ik had de releasedatum niet goed in de gaten, dus was deze al-lang uitverkocht toen ik bij de MACcounter kwam. Ik wilde niet met lege handen thuiskomen, dus koos ik deze. Een klassieke highlighter geloof ik. Mooi champagnekleurig met niete al te opvallende shimmer. Geen discoboleffect. Na veel gebruik zie je er bijna niets van in de pan en blijft deze mooi. De oogschaduw van Essence vind ik fijner als highlighter. De shimmer op vind ik apart op mijn ogen en ik gebruik op mijn wenkbrauwbot liever niet zo veel shimmer. De Breaking Dawn highlighter bevat nauwelijks shimmer en heeft een mooie gele kleur die makkelijk met je huid blend. Toen ik Patchwork van Collistar afgeprijsd zag liggen bij de Ici Paris XL kon ik deze niet laten liggen. Zo mooi! Door de roze patches is de highlighter meer roze. Door de vlakjes kan je bepalen welke kleur het wordt. De witte vlakjes geven vooral shimmer.

Wat is jouw favo highlighter?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Die van Collistar is al mooi door het patroontje!

 2. Reply

  Ik heb hier nog geen van, maar mijn favo is Lightscapade van MAC.

 3. Reply

  Die van Collistar is echt mooi zeg!

 4. Reply

  Leuk artikel en mooie highlighters. Mijn favoriet is een highlighter van MUA.

 5. Reply

  Ik gebruik zelf eigenlijk niet vaak highlighter haha, maar af en toe. Ik heb Bella’s Secret wel in mijn stash en deze bevalt me prima!

 6. Reply

  love die van essence πŸ˜€

 7. Reply

  Fijne highlighters! Ik heb die van MAC en Essence (uit Breaking Dawn) ook! Ik vind ze allebei ook erg fijn.

 8. Reply

  Die van collistar ziet er mooi uit

 9. Reply

  die van collistar is mooi zeg wow!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge