3x OPI Big Bazar – I Carol About You, Snowglobetrotter & Comet In The Sky

Big Bazar heeft weer de 3 voor 10 euro actie op OPI en ik zag een aantal leuke lakken die ik niet kon laten liggen. Hier dus 3 leuke swatches van lakken die ze nu in de bakken hebben liggen. 

I Carol About You

 

Als eerste deze paarse lak. Ik vond em prachtig voor de herfst. Ik draag niet vaak donkere lakken maar deze trok me wel. 1 laagje is net niet genoeg, dus bracht ik er twee aan. De lak bevat ook paarse shimmer, maar onder mn softbox pakte de camera dat niet op. Keertje in de zon fotograveren. Niet bijzonder maar wel leuk.
 

Snowglobetrotter

 Ik vind dit zo’n coole naam. Snowglobe en globetrotter. Leuk gevonden. Snowglobe past echt perfect bij deze lak. Ik vind het een mooie afwisseling van witte glitter en iridiserende glitters die zorgen voor de mooie kleurtjes. Kan niet wachten om em in kerstnailarts te verwerken.
 

Where Did Suzi’s Man-go?

 


Ik weet niet meer of ik deze al had laten zien. Ik kocht em afgelopen zomer voor 6 euro bij de Etos. Een actie die er ook weer aankomt dit weekend! Dit zijn twee laagjes. Ik twijfelde of deze niet te zomers was onder de zwarte topcoat maar nu met halloween om de hoek leek het wel passend. Deze ook; niet bijzonder maar wel een prachtige kleur.
 

Comet In The Sky
 
Ik was ook gelijk verkocht met deze door de iridiserende glitters. It is so pretty!
 
 
Deze week dus 3 lakken van OPI voor 10 euro. Normaal kosten ze 4,99 dus alsnog niet duur.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Prachtige kleuren, wauw!
    Kim recently posted…Kiko swatchesMy Profile

  2. Reply

    die glitter lakken <3
    femketje recently posted…Favourite Nailpolish Brands!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge