3x Essence Stay With Me Longlasting Lipgloss

Laatst kreeg ik een van deze lipglossen. Ik ben normaal niet zo van de lipgloss. Nu het koud is buiten kunnen kunnen mijn lippen wel wat extra gebruiken en binnen de kortste keren raakte ik helemaal in de ban van deze lipglosses. Mijn lippen hebben een kleurtje én ze worden verzorgd. Ik ben zowat naar de winkel gerend om er meer bij te halen.

Ik heb nu Me & My Icecream, Candy Bar en Hottest Pink. Er zit 4 ml in de flacons en ik geloof dat de Stay With Me longlasting lipglosses in 8 of 10 verschillende kleuren verkrijgbaar zijn.

Je kan het niet zo heel goed zien, maar de aplicator is wat anders dan ik had verwacht. Deze heeft meer een bolletje aan het uiteinde en in het midden, waar op de foto de gloss zit, is de aplicator smaller dan de rest. Opzich  niet erg, het brengt niet vervelend aan, maar is even wennen. Omdat de aplicator zacht is brengt dat fijn aan.

Ik heb swatches gemaakt. Gelukkig kan je op de foto goed zien dat er shimmer in de glosses zit. Ook kan je zien dat de lipglosses niet sheer zijn, maar eigenlijk best wat kleur afgeven. Daarom vind ik ze fijn. Ik heb een tijdje een ding gehad voor lipsticks, maar ik weet niet, voor ik het weet zit het op mijn tanden, of naast mijn lippen en ik ben niet zo goed in bijwerken. Nou blijven deze ook niet de hele dag zitten, maar ik vind het zelf fijner werken. Met de lipglosses kan je trouwens ook best leuk ombre lippen maken.

Een onverwachte budget topper, want deze lipglosses kosten €1,99 per stuk.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Oeh mooie tinten :3

 2. Reply

  Me&my icecream heb ik ook gekocht van de week, echt een prachtige kleur. 🙂

 3. Reply

  Zijn inderdaad mooie kleurtjes!
  Zelf geef ik de voorkeur aan lipstick ipv lipgloss, want lipgloss dat blijft overal zo aan plakken. 😛

 4. Reply

  Alle drie de kleuren staan je erg goed!

 5. Reply

  Wat een mooie lipglossjes! Ik ben nu toch meer van de lipsticks, maar deze heb ik ook één of twee in mijn stash. Een van de weinige lipglossjes die ik nog gebruik eigenlijk 🙂

 6. Reply

  Mooie kleurtjes.

 7. Reply

  Ik vind de kleurtjes erg mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge