3x Color Club || Port-Folio, Nouveau Vintage & Alias

Bij mijn Enchantra bestelling van een paar weken geleden bestelde ik mijn eerste Color Club nagellakken. Ik heb vele swatches voorbij zien komen en ik koos een aantal speciale lakken uit. Hier 3 van deze lakken. Duochrome en gekleurde glasflecks.

Port-Folio


Port-Folio is een duochrome nagellak. Het heeft een paarse basis met heel veel groene shimmer. Ik zouย  bijna zeggen dat de lak meer groen is dan paars, maar hij is heel speciaal. Ik zou geen lak kunnen noemen waar hij me aan doet denken. Dit zijn twee laagjes.

Nouveau Vintage


Als je Nouveau Vintage in het flesje bekijkt zie je groene, bruine, gouden en rode glitters. Het zijn hele kleine glittertjes in een rood/bruine basis. De glitters dekken vrij snel en dit zijn twee laagjes.

Alias


Alias is een hele mooie donkere lak vol multichrome glitter. Ook dit zijn kleine glitters, maar er zitten minder glitters in de lak dan bij Nouveau Vintage. Alias heeft een blauwpaarse basis. Als je de lak opdoet zie je heel veel roze, blauwe en paarse glittertjes. Dit zijn 3 laagjes.

Color Club is te koop bij oa Enchantra voor 4,95

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Alias is echt super mooi!

  2. Reply

    Alias is de mooiste van de drie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge