31DC2016 – 18 Half Moons – Pastel gradient

Half Moons. Op een bepaalde manier heb ik nog nooit een mooie nailart gemaakt met half moons. Ik verpest het iedere keer.. en geen verrassing.. nu ook.

Essence Love is in the Air


Ik begon met een mooie lieve lichtgele kleur. Dit zijn twee laagjes. Ik blijf echt superimpressed met Essence. De lakken van het nieuwe assortiment zijn echt van goede kwaliteit. Het is mss een klein beetje wennen omdat ze een beetje dikker zijn, maar het pigment is wel onwijs goed. De dekking is mooi.

Ik wilde half moons maken met nail guides voor french manicures. Maar ik kreeg er geen mooie lijn mee. Ik had het uit de losse pols strakker kunnen maken. Zo balen, want nu moest ik mn nagels opnieuw lakken. Ik probeerde het nu gewoon met liquid latex uit de losse pols. Dus ik maakte een gradient en ik kon het er zo afhalen en had half moons!

Best cute toch? Ik smeerde over het gele stuk van de half moon wat liquid latex en zo kon ik eroverheen stempelen zonder over de half moon te stempelen. Superhandig. Ik had eigenlijk tussendoor foto’s moeten maken, maar ik ging gewoon verder. Stom van me, want ik smeerde nog een keer liquid latex op en ik stempelde over de half moon. Want ik vond het nog wat kaal. En toen met de stempel vond ik het te druk.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    hail the queen of ombre/gradients!
    femketje recently posted…Look – The Riddler.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge