31DC2016 – 28 Inspired By A Flag – Denver

Stiekem moet ik niet klagen, maar ik ben eigenlijk wel een beetje klaar met de challenge. Man wat is zo’n maand lang. En sommige challenges zijn gewoon lastig. Ik zie een hoop nailartists die een vlag echt verschrikkelijk vinden. Zo ook ik. Toen ik in Denver was viel me al op dat de vlag heel tof was. Daar maakte ik een notitie van met deze challenge in mn achterhoofd. Het maken van de nailart ging ook heel makkelijk, maar toen verprutste ik alles bij het opbrengen van de topcoat. >.>De topcoat was te stroperig waardoor ik het te dik aanbracht en het lijkt alsof ik 20 laagjes heb aangebracht. En dan die verrekte bubbels in de topcoat. Oh man,.. ik wilde deze nailart eigenlijk niet online zetten, maar ik had eigenlijk ook geen zin om em opnieuw te maken.

Het idee vind ik wel leuk. Ik zag de vlag en ik vond 1 chevron over mijn nagels wat weinig. Het is toch maar inspired by. Ik hoef het niet letterlijk na te maken. Dus ik besloot meerdere chevrons op mijn nagels te plaatsen. En als nailarterige touch geen gele stipjes, maar rhinestones.


More about Lin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge