31DC2016 – 25 Inspired By Fashion – Hailee

Deze opdracht vond ik makkelijk, maar energie om het uit te voeren was het moeilijke gedeelte.


Mijn inspiratie was deze jurk van Hailee Steinfeld. Ik zag em laatste voorbij komen op instagram en ik was verkocht. Wauw! Die moest in namaken als nailart. En het kostte me best wat tijd. Zeg maar gerust een uur of 3. Misschien wel iets meer, maar dan had ik echt een prachtige nailart. Ik wil eigenlijk nu gewoon stoppen met de challenge, want ik wil deze nailart er niet afhalen!

Het is niet perse moeilijk, maar neemt gewoon veel tijd in beslag om precies te zijn. Ik heb veel tijd gespendeerd aan de hoekjes recht te maken. Maar het resultaat is zo gaaf. Ik vind em zo tof geworden.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Heel mooi gedaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge