31DC2016 – 23 Inspired By A Movie – Harry Potter Stained Glass

Ik heb afgelopen week een Harry Potter marathon gehouden. Weer eens lekker alle films gekeken. Ik ken de eerste 4 films (en boeken) heel goed en daarna een stuk minder. Bij de eerste 4 films weet ik precies wat het er gaat komen en kan ik stukken meespreken en dat heb ik bij de laatste paar wat minder. Ik geloof dat ik het 7e boek ook maar 1x heb gelezen. Ik had ook een aantal keer van ‘ehh dat klopt niet’. Nu ben ik eigenlijk heel benieuwd hoe dat ook al weer in het boek zat. Zoals.. in de eerste film krijgt Harry nog eens Quidditch les voordat hij het speelt en raakt hij de snitch ook gewoon met zn vingers aan ipv met zn mond zoals in de laatste film zo relevant is.

Mijn inspiratie voor deze nailart kwam van dit plaatje dat ik op tumblr tegenkwam. Zo mooi! Ik ben nog aan het denken of ik zo’n print wil hebben die ik tegen het raam kan plakken voor instant Harry Potter stained glasss…

 

Zo begon ik. Nuja zo begin ik met al mijn glas in lood nagels. Witte basis en daarover teken ik de basis. Meestal heb ik inspiratie plaatjes of schetsen klaarliggen. Ik heb dit gewoon met nagellak op mn nagels getekend. Ik doe het met een iets donkerdere lak omdat je die dan tussen de kleuren erover er nog doorheen ziet.

En zo is het dan ingekleurd. Het is eigenlijk net een kleurplaat, alleen dan moet je nog eens over de randjes met zwart.


En omdat ik altijd bang ben dat ik mn nailart compleet verpest met topcoat.. zonder en met topcoat.
En ik droeg geheel toevallig een harry potter shirt tijdens het maken. De grote letters spellen ‘Quidditch’Β  en onder het Hogwartslogo staan twee knuppels voor de beukers.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    woahh zo gaaf πŸ˜€
    femketje recently posted…Nails – Galaxy.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge