31DC2016 – 22 Inspired By A Song – My Little Phoenix

Ik denk dat ik inspired by a song wel een van de moeilijkste opdrachten vind. Liedjes gaan meestal over emoties. Hoe druk je die nou in vredesnaam uit in een nailart? Hartjes en gebroken hartjes? Pijn met een mes? Toen was ik naar een van mijn favoriete zangeressen aan het luisteren en kreeg ik in ene een idee.

Ik leerde Nightwish kennen in 2007. Toen had je nog The Box op tv en was oktober nog Rocktober. Daar leerde ik het nummer Nemo kennen van Nightwish. Ik was gelijk verkocht. Maar een probleem, Nightwish was net uitelkaar gegaan. Of nuja, ze hadden eigenlijk de zangeres uit dr eigen band getrapt. Maar ze was solo gegaan en had eigenlijk al dr eigen album. In december dat jaar heb ik dr toen in de melkweg gezien en ik vind het een van de briljantste eerste soloalbums ooit. Dit nummer komt ook van dat album en is dus alweer gewoon 9 jaar oud.

een Fenix.. Mjah daar had ik gelukkig wel een imageplate voor! ik begon met een warme gouden basis. Ik vond deze stempellak van Born Pretty Store het mooiste. Zo fijn dat deze gewoon met 1 laagje dekt.

Ik maakte vervolgens een gradient. Met dus die gouden stempellak nummer 1 geloof ik zo uit mn hoofd, Ciatรฉ Skinny Dip, Orly Rock it en deze moest Deborah Lippmann Phoenix Rising.Oh ik baal zo dat de foto’s echt verschrikkelijk zijn. De gradient was zo mooi! Die moet ik nog eens opnieuw maken!


Over de gradient deed ik nog wat glitter en stempelde erover met Hehe plate 34. Ik vond het wel heel erg zwart geworden en daarna ging ik klooien. Geen idee of ik dat moet laten zien maargoed..

Ik gebruikte NYC Gold Topcoat over de stempel, lijkt toch net op embers die van een vuur af springen?

Ik probeerde iets.. en stempelde er met wit overheen. Bijna precies. En daarna.. ja geen idee wat ik precies daarna deed. Ik kleurde het in en het werd een grote zooi.


Maar wel passend, want ik heb net een Harry Potter film marathon achter de rug.

More about Lin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge