31DC2016 – 21 Inspired By A Colour – Dragons

Ik heb een hele tijd getwijfeld of ik deze swatches wel online moest zetten. Ik hou van het nederlandse indiemerk Lacquester. Ik volg Caroline graag bij alle nieuwe lakken die ze maakt. Toen ik in amerika was kwam ze met Dragon Shield. Ik dacht ‘oh die koop ik wel wanneer ik weer terug ben’ en toen in de laatste week dat ik daar was zei ze dat ze nog 1 laatste batch kon maken. Eh oeps. Ik was net snel genoeg om een van de laatste lakken te pakken te krijgen. Oh en de lak is zo mooi, maar gelukkig niet de enige prachtige lak die ze maakt. Vanwege de naam besloot ik er nailart mee te maken. Geinspireerd op de naam.

Lacquester – Dragon Shield


De basis is blauw en lijkt soms een beetje grijs. Erin zitten een hele hoop mooie dingen. Gouden shimmer en een hele hoop flakies. Ken je de pornflakies van Lacquester? Oh en laat ik de holografische glitters niet vergeten! In de schaduw zie je mooi de kleurshift van de flakies. In de zon is alles gewoon shiny en sparkly. Je hebt drie laagjes nodig van de lak. Zo bouw je de flakies ook wel op.

Voor deze nailart gebruikte ik nailart pennen. Ik weet eigenlijk niet of ze een andere naam hebben. Ze zijn van het merk Izgo. Mn moeder kocht ze op een kerstmarkt en ik kreeg ze ook voor kerst. Ik vind ze heel fijn. Ik heb al wel eerder zo’n soort pen bij de intertoys gekocht, maar die droogde veel sneller in en was veel sneller verstopt. De kwaliteit van de lak is ook beter. Minder snel dik en goed dekkend. Ik heb de pennen nog niet door hoeven prikken. Ik heb zwart/wit en goud/zilverwit. De pennen zijn heel makkelijk te gebruiken. Je hoeft maar een beetje te knijpen.. drukken op het doorzichtige stuk. Dan komt er genoeg uit. Voor deze nailart had ik per keer ook niet veel lak nodig, want anders kon ik geen mooie lijnen tekenen.Het was eigenlijk een hele hoop U-vormpjes tekenen.
Ik besloot er geen topcoat overheen te doen. Zo zie je wat diepte. I like.

More about Lin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge