31DC2016 – 15 Delicate

Al een aantal jaar maak ik iets van een roosjes nailart over een mooie licht roze lak. Na vier jaar vond ik dat behoorlijk saai. Het is wel mijn beeld van delicate, maar toen ging ik verder nadenken. Bladgoud voldeed ook aan dat beeld. Misschien geinspireerd aan mn bezoekje aan Paleis Het Loo laatst.

Jeans On!


Had ik al gezegd dat Esence goed bezig is? Deze lak dekt gewoon met 1 laagje. Hier zie je twee laagjes omdat dat eigenlijk mooier is voor de foto. Maar 1 is prima. Genoeg. Voldoende. Ik stond nog te twijfelen in de winkel of ik deze wel of niet mee moest nemen. Ahh, doe toch maar. Nou wat een verrassing!

Met Moyou London plate Fashionista 07 en Born Pretty Store stamping Polish 3 maakte ik deze print erover. Hier nog een randje en ik vond het eigenlijk wel mooi en af.

More about Lin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge