31DC2016 – 14 – Floral Aztec

Ik heb een screenshit op mn telefoon van iemand doe een aztec nailart maakte over een Galaxy nailart.  Dat vond ik zo’n cool idee, maar dat duurde me te lang.  Ik wil al een aantal dagen die nailart maken en toen dacht ik gewoon; dat maak ik over bloemen heen!

My Hula Hoop

Essence is de laatste tijd goed bezig. De lakken worden echt steeds beter en de prijs is fijn klein.  Ik ben dol op zulke baby roze kleurtjes.  M’n handen lijken ook gelijk een stukje bruiner.  Love it!

Nadeel van zulke lakken is meestal dat ze 4 laagjes nodig hebben om een beetje te dekken.  Opi pinking of you was er daar een van.  Meh.. deze heeft slechts 2 dunne laagjes.  Liefde! My hula hoop is nieuw in het assortiment en van mij en blijver!

Over my hula hoop bracht ik en shimmer lak aan. Turn it romantic topcoat. Supermooie roze shimmer. En daarover een glitterlak.. ook van essence die ik blindelings uit mn la greep..

Met een aantal roze lakken en een klein kwastje maakte ik roosjes. Nuja eerst oudroze blobjes, daarover lichtere u vormige steepjes en dan iets met donkerroze en wit. En de blaadjes.

Daarover dus de aztec. Ik besloot alle nagels eerst te omranden met wit en het dan in te tekenen. Ik vond dat het meer lijnen moesten zijn zodat de bloemen er door te zien zouden zijn.  Stud hier en dan nog een matte topcoat. Moest gewoon!More about Lin

Comments

  1. Reply

    het is echt zo pretty!
    femketje recently posted…(+Winactie) La Faja Latex Waist Trainer!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge