31DC2016 – 13 Animal Print – A Little Fishy

Dierenprint. Ik vond het zo lastig want al mijn favoriete dieren hebben geen nailart waardige prints. Konijntjes, olifanten, zeehonden en vlinders deed ik vorig jaar al. Luipaard print heb ik ook al eens gedaan en dan.. Zebra vond ik veel te makkelijk.ย  Wat dan? Ik keek door mn boekje met vinyls en imageplates (die bewaar ik in een fotoalbum) en kwam cellofaan tegen. En dat deed me gelijk denken aan schubben.

Pretty Cool Life

Voor mijn basis gebruikte ik een van mn nieuwe lakken. Essence heeft weer een aantal nieuwe lakken in hun assortiment en ik vond het wel een mooie kleur. Zeker leuk voor de herfst. Een muted licht groene kleur. Ik vind em helemaal leuk. En hij is zoveel beter dan ik dacht, want 1 laagje is gewoon zo goed als dekkend. Ik hou echt van het nieuwe Essence. De lakken zijn gewoon top voor een fijn klein prijsje. Ik moet gewoon al aan een nieuwe la Essence beginnen. Laat maar komen die nieuwe lakken, ik sta klaar! Dit zijn overigens twee laagjes zodat je de ribbels van mijn nagels niet meer zo ziet. Ain’t it pretty?

En dan.. mijn idee van de nailart versie van vissenschubben. Hoe moest dat eruit zien? Ik graaide door mijn lades met nagellakken en ik ging opzoek naar flakies, naar reflecterende lakken, naar gouden glitters, naar van alles.

Likje hier, likje daar.. en dan is dit mijn tussentijdse resultaat. De cellofaan knipte ik aan stukjes en legde die in een laagje topcoat.

Het schubeffect kreeg ik door te stempelen met MoYou London imageplate Sailor 05. Een imageplate met een nautisch tintje. VIsjes, schelpjes, golfjes, en ook schubben. Helemaal wat ik nodig had!

More about Lin

Comments

  1. Reply

    echt prachtig!
    femketje recently posted…Look โ€“ Midnight Fireworks.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge