31DC2016 – 12 Stripes

Streepjes. Een nailart waarbij ik me niets kon voorstellen. Ik heb meestal al in augustus ideetjes wat ik wil maken, maar niet bij deze. ‘Zie ik dan wel’. Hmm ik besloot het te zoeken bij vinyls. Ik sloeg mn boekje open en kwam bij deze vinyls die ik nog niet geprobeerd had.


Ik begon met een witte basis. Twee dunne laagjes van deze witte ciate lak. Daarna deed ik er nog een laagje matte topcoat over (dat zie je niet op de foto). Door de matte topcoat blijft de waterverf beter zitten.

Ik heb een hoop acrylverf, maar eigenlijk geen waterverf. Toen ik in de action stond kwam ik dit palette tegen voor 1,99 geloof ik. Leek me ideaal omdat het 12 kleuren heeft.

Deze vinyls stonden op mn wishlist nadat ik deze nailart had gemaakt met striping tape en dat zo’n zooitje was om eraf te halen. Maar nadat ik ze kocht zaten ze maar in mn mapje. Ik moest nog een gelegenheid vinden om ze te gebruiken en nu is het daar.

Ik gebruikte het kwastje wat erbij zat, maar die vond ik niet fijn. Ik gebruikte 4 kleuren. Roze, geel, oranje en rood. Ik probeerde het een beetje in elkaar te laten overlopen, maar toch niet 100%. Het droogt een beetje matte op.

Ik weet niet wat de camera doet, maar met topcoat erover worden de kleuren in ene een stuk intenster.

En toen vond ik dat er nog iets bij moest. Iets meer wat bij het thema paste. Ik maakte 3 verticale strepen. Een midden over mijn nagel (maar wel midden over de ruitjes) en dan steeds een kolom ruitjes ertussen. En nog een stud als accentje. Ik vind de kleuren zo tof. Je ziet ze nu hier van dichtbij, maar van een klein afstandje lijkt het een beetje een gradient. Een nailart die ik onverwacht heel tof geworden vind.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Wat een prachtige nailart! En gewoon met waterverf gemaakt, wat cool!
    Astrid recently posted…Fake Bold Metals kwasten reviewMy Profile

  2. Reply

    het effect is echt super mooi!
    femketje recently posted…Foto Op Hout Review – Beauty Room Decoration!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge