31DC2016 – 11 Polka Dot

Polka dot. Ik dacht eens, laat ik nou precies maken wat er als eerste bij me opkomt wanneer ik aan polka dot denk. Et voila!

75 Perfect Match

Ik stel het al 4 jaar uit, maar ik wilde dus niet de nailart maken van het beeld dat ik kreeg bij polka dot. Ik vond steeds iets anders, maar nu wilde ik wel een ‘standaard’ schattige polka dot nailart maken. Ik begon met een lieve roze lak. Een nieuwe van Essence. NIet alleen nieuw voor mij, maar in het assortiment. Perfect Match is een lieve roze kleur dat neigt naar oud roze. De lak is best helder voor oudroze, maar naast andere roze lakken is het heel flets. Dit zijn twee laagjes.

Hier met polka dots. Best wel saai niet dan?


Ik besloot er roosjes bij te maken. Begon met roze blobjes, streepje lichter roze, streepje donkerder roze, herhalen, streepjes wit, groene blaadjes. Het ziet er wel cute uit, maar dit is duidelijk niet zo mijn ding.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    zo cute en pretty πŸ˜€
    femketje recently posted…Get To Know Femketje – Augustus 2016.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge