31DC2016 – 10 Gradient – Orange Coloured Spirals

Gradient is altijd mijn favoriete onderdeel van de challenge. Tot nu toe heb ik allemaal dingen gedaan met dubbele gradients. Dus dat wilde ik eigenlijk weer doen, maar nu een andere insteek. Volgens mij had ik deze vinyls vorig jaar nog niet, dus dat wilde ik nu wel zo doen.
Bij de nailart van gister had ik deze 5 lakken achter elkaar staan…

Catrice – Miss Piggy’s BF
Lacquester – Delial
Kiko – 359
Kiko – 281
Catrice – Oh, Pink Day

.. en ik dacht.. dat is een supermooie gradient. Ik probeerde het uit en ik was verliefd! Zo zomers en fel en vrolijk en blij. Love it! Ik heb een beetje het idee dat ik na mn depressie en vakantie.. ik het gradient maken en dergelijke een beetje verleerd ben. Te lang niet gedaan, bepaalde handigheid die weg is. Ik vind de gradient niet zo mooi overlopen als andere gradients en… Ik weet niet wat ik heb gedaan maar het is zo onwijs bobbelig! Twee laagjes topcoat en de reflecties zijn nogsteeds onwijs raar en bobbelig. Haat. Het ziet er niet mooi uit. Ik had zoveel moeite om goede foto’s uit te zoeken omdat ik ze gewoon allemaal niet zo mooi vond.

En daarna was het tijd voor vinyls! Ik heb cycloon vinyls gebruikt. Het is een beetje passen en meten, want als ik ze ‘goed’ opplak heb ik maar de helft van mijn nagels bedekt. Dat gele spul wat je ziet is liquid latex. Ik heb nieuwe gekocht, maar nu bij de pippoos. Ik heb al 2 flesjes van Let It Glitter gebruikt en nu verkoopt ze ze niet meer. Ik betaalde geloof ik 6 euro steeds voor een flesje van 15 ml (en dan komt er nog verzendkosten bovenop!) en dan was ik er zuinig op en soms haalde je een hele huls van de kwast af en dat vond ik zo zonde. Ik haalde voor €15,95 bij de pippoos een fles van 250 ml en die is dus geel. Deze is wateriger, en droogt langzamer, maar is volgens mij wel iets steviger. Het gaat makkelijker bij mn nagelriemen weg. Deze dus geel in plaats van roze. Ik wil wel een keer proberen om er glitters bij te mikken, maar dat is geen must. Ik heb het gewoon in het flesje erbij gedaan. ik had nog een bodempje en kon het bijna niet met het kwastje eruit halen, dus was het echt tijd voor nieuwe. Nu kan ik iets minder zuinig zijn en kan ik het bijvullen wanneer ik wil en gezien ik het veel gebruik. Het was dus een beetje inprov met de vinyls. Mn nagels zijn nu lang en moest ik een andere oplossing bedenken. Ik moet grotere hebben! Ik heb dus ook een beetje liquid latex langs mn tips aangebracht.

Wat ik dus bedoel met dat ik het nailarten verleerd ben.. Het maken van de gradient duurde langer dan ik wilde en de vinyls zaten niet goed. Dis-as-ter!

Ik heb dus een beetje met een kwastje en remover weggehaald, maar het was nogsteeds niet hoe ik het wilde. En ik dacht, ik doe wel gewoon een wat dikker laagje sneldrogende topcoat op en in ene was het droog en waren er O-ver-al bubbels. Oh haat. Ik was het echt compleet vergeten. Ik heb niet met het flesje geschud. Het is denk ik dik aan het worden en dan krijg ik bubbels. Noes.

En verder.. man man man man man.. Ik krijg het niet voor elkaar om overdag foto’s te maken, dus dan heb ik mn nailart af wanneer het licht geel is en dan vind ik de foto’s niet mooi. Dan is het in de schaduw heel flets en onder de softbox zijn de kleuren gek. En als laatste moest ik natuurlijk er nog een matte topcoat overheen. In het echt zie ik de kleuren zo fel en mooi en dat komt totaal niet over op foto :<

More about Lin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge