31DC2016 – 09 Rainbow Drip

Voor mooie regenbogen heb ik me eigenlijk laten inspireren door Jen Stark. Een kunstenaresse die soort van regenboogkotsmuren maakt. Supertof. Drippy is heel bijzonder vind ik. Trippy, maar ook genoeg unicorn invloeden. Ik zou dit wel op een muur in mn huis willen. Doe maar de gang dan denk ik. Ik heb een stukje ervan gepakt, eigenlijk ver ingezoomed en dat stukje op mn nagels nagemaakt. Maar het eindresultaat lijkt niet zo heel veel op haar creaties. Wel zou je kunnen zeggen dat je boogjes ziet.

Ik heb best een hoop lakken gebruikt. Hier is een lijstje.

Essenceย  – Blue Bubble Di Blue
Kiko – 386
Catrice – Miss Piggy’s BF
Lacquester – Delial
Kiko – 359
Kiko – 482
Kiko – 281
Catrice – Oh, Pink Day
China Glaze – That’s Shore Bright
NYC – Lavender Blossom

Op volgorde van hoe je het ziet. Zo is lichtblauw is van Essence, en van Catrice is de groene, oh en de roze. Ik vind het zelf wel een heel cool effect. Het hoefde voor mij niet netjes en ik heb ook niet alle banen even breed gemaakt. Dat hoorde voor mij bij het effect. Ik ben hier en daar van 3 bobbeltjes naar 2 gegaan. Ik wilde ergens toch het druipende effect geven, maar halverwege kreeg ik pas door dat dat em niet ging worden.

Verder was het eigenlijk technisch niet heel boeiend. Ik begon met een witte basislak, daarover heb ik een topcoat aangebracht voor het geval ik het zou verklooien, dan kan ik makkelijk met een watje doordrengt in remover het verprutste stuk weghalen. Was gelukkig niet nodig. Gewoon met een klein kwastje en genoeg lak (ik had steeds een mooi bolletje ter grootte van een naaldenkopje) op mn kwast. en daarmee kon ik makkelijk banen tekenen die dik genoeg waren zodat ze dekten. Goed laten drogen, maar bobbelig blijft het oppervlak. Je ziet de reflecties heel gek en dat klopt. Na twee laagjes topcoat erover was het nogsteeds bobbelig. Dan maar pech.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    woahhh je maakt hier een Femke blij mee, super leuk bedacht ๐Ÿ˜€ who doesn’t love rainbows! :3
    femketje recently posted…Look โ€“ Neutral Matte.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge