31DC2016 – 08 Metallic

Metallic.. Ik vind dat ook altijd wel een lastige. Ik had eigenlijk geen idee totdat ik me bedacht dat duochromes en multichromes ook wel metallic zijn. Ik koos voor een lak die ik half al wel liet zien op mn site, maar nooit echt geswatched had. Oh man wat was ik vergeten hoe mooi deze lak is.

Dance Legend – 845 Galaxy – Big Bang

De lak ziet er in het flesje al prachtig uit! Maar helaas zie je in het flesje meer shifts dan op je nagels, maar dat is meestal wel zo. Door het glas breekt het licht anders dan dat het weerkaatst op je nagels..Het eerste laagje was heel sheer, maar na 3 dunne laagjes dekt de lak compleet. Ergens wel fijn eigenlijk, want ik heb het idee dat omdat de lak heel waterig is deze minder streperig is.

De kleuren die je vooral ziet zijn oranje, geel, rood, roze en paars. Soms een randje groen. Zo jammer dat ik deze niet in zonlicht kon fotograferen omdat de witte glitters die je ziet holografisch zijn.Ik besloof inspiratie te halen uit een oude nailart. Deze vond ik altijd heel gaaf geworden en dit is een soort van deel 2.

More about Lin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge