31DC2016 – 06 Paars – Arapaho

Voor paars had ik in Amerika al een mooie inspiratiebron gevonden. We hebben daar vaker indianen gezien. Omdat we bij de Rocky Mountains zaten waren dat voor ons de Arapaho indianen. Estes Park is eigenlijk hun homeground. We hebben daar een hoop mooi versierde potten gezien, maar ik heb geen plek om het neer te zetten. Zo jammer, anders had ik zeker iets meegenomen.


Ik merk dat ik na de vakantie wel echt tijd nodig heb om weer into gradients te komen. Mn sunset gradient vond ik al niet zo mooi geworden en ook deze is niet zo vloeiend als ik had gewild. Jammer, maar omdat ik wist dat er nog iets overheen zou komen, vond ik dat niet zo erg. Ik gebruikte China Glaze That’s Shore Bright (die er op camera echt superroze uitziet), Essence Blue Bubble Di Blue (?? wut?) en China Glaze I Sea The Point.

Een foto in potato quality van mn inspiratiebron. We hebben wel meer van zulke potten/vazen/schalen gezien.Zo mooi.

En dit is mijn resultaat. Het is een tijdje priegelen. Ik heb eerst met een lang dun kwastje de horizontale lijntjes gemaakt en daarna de vakjes inkleuren met een piepklein kwastje. De lijntjes erin zijn alsnog niet zo fijn en dun geworden als ik wilde, maar ik ben blij met het resultaat. Ik heb gewoon nagellak gebruikt en geen witte verf.Girl with the Pearl van Essence.

Dit is de eerste nailart die ik echt tof vind deze 31DC2016. Zo jammer dat de nailart er alweer af moet omdat ik iets voor morgen moet maken :<

More about Lin

Comments

  1. Reply

    i love it πŸ˜€
    femketje recently posted…Revolution – Flawless Matte Palette.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge