#31DC2016 – 05 – Blauw – Ravenclaw

Ik ben een grote Harry Potter fan. Ik heb een grote stapel Harry Potter kleding van de Primark, maar het meeste is Gryffindor of Hogwarts. Ik heb me laten sorteren bij Pottermore.. en ik ben Ravenclaw. Hoe meer ik lees over Ravenclaw, hoe meer ik me verbaas dat Hermione geen Ravenclaw is, maar dat was natuurlijk niet leuk voor het verhaal. Als ik kijk naar de woorden waarmee een Ravenclaw wordt omschreven; Intelligence (intelligentie), Wit (verstand), Wisdom (wijsheid), Creativity (creativiteit), Originality (originalteit), Individuality (individualiteit) & Acceptance (aanvaarding); herken ik me daar wel in.

Wit beyond measure is man’s greatest treasure.“β€”Rowena Ravenclaw

Mijn inspiratiefoto’s [1] [2]

Kiko 522

Op mijn verjaardag afgelopen dinsdag ging ik shoppen in utrecht. Ik kocht weinig bijzonders behalve deze mooie lak van Kiko. Ik kocht verder nog liquid latex bij pipoos, want in mn vakantie is mn liquid latex helemaal ingedroogd en ik kon em op let it glitter niet meer vinden. Ik vond wel dat deze lak de basis moest zijn van mijn Ravenclaw nailart.

De lak dekt met twee laagjes en zit bomvol miniflakies. Vooral blauw, sommige zilver en sommige roze!

Daar overheen heb ik gestempeld met Hehe plate 26 en 28. En dat was zo frustrerend. Ik stempelde met Estee Lauder Rose Gold <3 en mn wijs-, middelvinger en pink gingen in 1x en mn ringvinger moest 15x overnieuw! Arrrgh.. De ravenclaw wilde niet. Zo stom. Ik heb uiteindelijk maar met zilver gestempeld en dat ging ook niet goed. Ik heb een beetje van de blauwe lak op mn ubermat gedaan en daaroverheen gestempeld (dus had nog eens 8 decals gemaakt en zo kon ik de beste uitkiezen.. en dit was dus de beste..meh) en dat op mn nagel geplakt. Ik wist het niet meer en de afbeelding MOEST erop. Vandaar ook dat het raar en bobbelig zit. Het wilde niet. Ik koos overigens voor zilver omdat ravenclaw in de films blauw/zilver is en in de boeken blauw/bronze. Beetje combi van beide zo.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    woahhh πŸ˜€ awesome gemaakt!
    femketje recently posted…Look – Urban Gold Mine.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge