31DC2015 – 8 Metallic Rose

De eerste week is voorbij en ik vind het tot nu toe maar lastig. Ik weet niet waarom maar mijn creativiteit is de laatst week ver te zoeken. Het donkere weer helpt zeker niet. Ik kan er niet zo goed tegen omdat ik toch wel veel pijn heb. Ik had echt graag meer nailarts willen maken waar ik trots op ben, maar vandaag is het een simpele nailart.Ik liet deze al zien in mijn shoplog van Italie. Ik wilde deze zo onwijs graag. Sinds 2013 stond deze op mijn wishlist. Ik zag deze in de douglas en een medewerkster liet me deze ook swatchen. Ik was verliefd, maar vond het teveel geld voor 1 lak. Maar al snel had ik spijt dat ik deze niet had gekocht en daarna kon ik em uiteraard nergens meer vinden.

Hoe moet ik deze lak omschrijven. Het is geen koperkleurige lak, maar toch ook niet rosé. Het is metallic en nagenoeg streeploos. Mijn eerste lak van Estée Lauder en deze lakt enorm fijn. Mag ook wel voor de prijs. Ik heb er geloof ik 23 euro voor betaald. Maar na zo’n tijd wilde ik deze gewoon hebben. Ik vind de kleur erg chiq en ik denk dat het wel mijn go to lak wordt omdat hij zo makkelijk dekt.

Met een gouden lak maakte ik er een patroontje op. Ik heb er niet superveel foto’s van gemaakt. Ik begon vooral gewoon met doodlen.Ik wilde een soort kroontje en dat werd toch iets anders..

Ik vind de nailart erg simpel, en wist daarom ook niet zo goed of ik deze wel online wilde zetten. Wat is jouw favo metallic lak?

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Wauw die basis kleur is gaaf zeg!
    Nicole recently posted…Makeup Revolution Flawless PaletteMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge