31DC2015 – 7 – Smoke & Mirrors

Soms zie je op instagram een filmpje dat je gewoon MOET proberen. Sveta Sanders heeft laatst zelfs een aantal filmpjes gepost dat ik met mond open zit te kijken. Dragmarbles zouden makkelijker moeten zijn dat gewone watermarbles, maar dat weet ik toch nog niet hoor.

 

Ik wilde dat gewoon proberen. Mijn eerste poging liet ik ook op instagram zien en vond ik nog niet eens zo heel slecht, maar ja. Het zag er niet zo mooi uit als van Sveta. Het kostte een paar pogingen voor ik het in zwart wit een beetje had zoals ik wilde.

Een aantal tips die ik ondervond;

* Kies voor twee lakken die niet supergoed dekken.
* Lak je nagels al in een dun laagje van je basiskleur

Daarna lak je je nagels in een wat dikkere laag van je basiskleur en terwijl het nog nat is lak je met een andere kleur daar een streep in. Je ziet het in het filmpje wel redelijk. Wel even je kwastje goed afvegen aan een papiertje voor je het terug in het potje doet.

Sveta gebruikt in het filmpje een hele kleine dottingtool maar ik gebruikte zelf een piepklein kwastje met een paar haren om de bewegingen van links naar rechts te maken.


Ik zeg! Volg Sveta! Want ze heeft supermooie nagels en mooie nailart. Ook even een kijkje nemen bij haar oudere video’s want ze heeft nog meer Russische Drag Marble Magic filmpjes!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw, super gaaf!
  Liefs, xxx

 2. Reply

  Niet mijn ding, maar wel gaaf gedaan!
  Manon recently posted…O.P.I Coca – Cola Collectie / Centennial CelebrationMy Profile

 3. Reply

  woahh super gaaf πŸ˜€
  femketje recently posted…Get To Know Femketje; 15-31 Augustus 2015.My Profile

 4. Reply

  WOUW GAAF, ziet er geweldig uit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge