31DC2015 – 6 – Purple Marble

Voor paars had ik een redelijk idee wat ik wilde maken. Ik maakte al eerder zulke unicorn nails en zoiets wilde ik weer maken. Ik dacht iets met meer glitter, misschien een regenboogje en een eenhoorn. Ik wilde een epic ‘it’s so fluffy I’m gonna die’ nailart maken, maar na een derpy koe gaf ik dat idee op.


Ik begon met een marbled basis. Daarvoor gebruikte ik best wat lakken.

Catrice – It’s Time For Lovender
Essence – A Whisper Of Spring
NYC – Lavender Cupcake
NYC – Lavender Blossom
Sally Hansen – Purple Heart
Sally Hansen – Good To Grape
Kiko – 330

Hoe doe je dat? Met een sponsje!

Ik begon met een laagje van een van de lakken. Maakt eigenlijk niet zoveel uit welke, want je gebruikt ze allemaal. Steeds een klein beetje lak op een hoekje en met een lichte touch dep je de kleur random over je nagel. En dat herhaal je gewoon heel vaak en meerdere keren met elke kleur. Zo bouw je de kleur redelijk gelijk op. Over donker doe je weer wat lichtere lak en hier en daar dep je weer wat donker. Soms kan je door voorzichtig met je vinger op een lak te drukken de kleur ook wat te vervagen. Donkere kleuren kan je ook subtieler aanbrengen met een dottingtool en er dan weer over deppen.

 

Hoewel ik het bobbelige effect wel leuk vind, is het natuurlijk geen unicorn achtige nailart zonder holografische glitter. En ik gebruikte 2 soorten. Eerst deze P2 – Just Fantastic.

En daarna deze mooie van Revlon genaamd Stunning.

Uiteindelijk besloot ik -na een aantal mislukte freehand pogingen- te stempelen. Ik koos voor MoYou Fashionista plate 4. Ik koos het eerste design van de onderste rij. De langere blokjes vond ik te groot dus daar heb ik nog met een klein kwastje kleine streepjes over gezet en uiteindelijk deed ik er nog een laagje van de mooie holo P2 lak over.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Alweer zo een gaaf effect. Wat heb je veel mooie paarse lakjes!
    Nicole recently posted…Rimmel Stay Matte Liquid Mousse FoundationMy Profile

  2. Reply

    Creatief!
    Luana recently posted…31 Dagen nailart | ChallengeMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge