31DC2015 – 5 – Window of Roses

Ik vond blauw echt enorm lastig. Ik denk dat ik wel 5 nailarts gemaakt heb waarvan ik er 3 op de foto heb gezet. Ik vond het allemaal niet mooi genoeg of niet goed genoeg. Na een hoop frustratie kwam ik terug op gradients.


Ik ben vergeten om tussendoor foto’s te maken. Ik gebruikte Kiko 344, 386 en 336 voor de gradients. Op twee nagels maakte een ‘enkele’ gradient en op twee nagels maakte ik een halve dubbele gradient. Van boven naar beneden en van beneden naar boven. In plaats van plakband gebruikte ik nu liquid latex. Als je nagels droog zijn kan je het er ook gewoon opsmeren en werkt precies zoals plakband.

Met een kwastje maakte ike en rand om elke nagel met OPI Frog in my Throat.

Deze stickers kochti k een keer op ebay. Ik zag ze al wel vaker bij amerikaanse blogsters en wilde ze ook uitproberen.Ik vind de stickers erg leuk. Het is net alsof ik gestempeld heb, maar dan veel makkelijker. Ze kleven erg goed.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Wat gaaf gedaan zeg! Heel mooi dat goud.
    Nicole recently posted…Lโ€™Oreal Color Riche Made For Me Naturals LipstickMy Profile

  2. Reply

    Wauw! Dat ziet er echt super gaaf uit. Blijven de stickers ook een beetje zitten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge