31DC2015 – 30 Inspired By A Tutorial – Aztec

Ik vond dit zo’n lastige challenge, want ik wist niet welke tutorial ik uit zou kiezen. Ik heb heel veel filmpjes gekeken. One stroke is nogsteeds iets waar ik mee struggle, dus dat werd het niet. Daarna heb ik allemaal blogs afgezocht totdat ik een nailart tegenkwam van Coewless Polish die ik prachtig vond en haar blog door ben gaan zoeken. Toen was de keuze vrij simpel.


Deze nailart begon met een mooie neon gradient. Check! Ik meld me aan! Ik begon met een gradient van W7 Sheer Lemon, China Glaze Sun of a Peach, Neon & On & On, Bottoms Up. Ik heb geprobeerd dezelfde kleuren te zoeken die zij heeft gebruikt. Ze laat de lakken zien, maar ik heb dat merk nog nooit gezien. Hoeft ook niet, maar gelukkig heb ikdezelfde soort kleuren.

Hier het filmpje dat ze erbij gemaakt heeft. Het is allemaal freehand. Het is allemaal gepriegel. Dat sprak mij natuurlijk erg aan, maar ik kan me zo voorstellen dat je zegt. HOE DAN? Hoe krijg je al die kleine dingetjes daar zo in. Je kan natuurlijk een heel deel weglaten. Ik heb een paar dingetjes anders gedaan, maar 90% is hetzelfde.

 


Ik was heel enthousiast aan het werk gegaan. Lijnen netjes. Ging allemaal prima. Voor ik het wist had ik het eigenlijk op mijn nagels staan. En toen ging de topcoat erover en voor het eerst vond ik het zonder matte topcoat mooier. Ik ben groooot fan van een matte topcoat. Het gladde vind ik zo onwijs tof. (en het voelt ook heel fijn aan). Ik vind het ook wel mooi dat je dus niet wordt afgeleid door reflecties in de topcoat, omdat het matte is. Je ziet hierboven reflecties in de zwarte lak. Het is allemaal nagellak en geen verf. Na alles kan ik toch beter overweg met nagellak dan met verf. Het was gewoon in ene alsof mijn lijnen werden uitgesmeerd. Het was allemaal niet meer zo duidelijk. Ik weer niet wat het was.

Wat vind jij? Met of zonder matte topcoat?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw mooi! Met matte vind ik het persoonlijker mooier
  Mandy recently posted…Shoplog Apeldoorn | V&D, Action, Big BazarMy Profile

 2. Reply

  Wauw, echt super mooi! Ik zou dit zo graag kunnen, maar denk niet dat ik er geduld voor heb.
  Fabiënne recently posted…Vernieuwde website & webshop lancering!My Profile

  1. Reply

   Ja, geduld heb je wel nodig. Ik denk dat ik zo’n 3 uur ben bezig geweest van gradient tot aan de laatste foto.

 3. Reply

  Met topcoat vind ik het mooier, prachtige nailart.

 4. Reply

  Wauw! Een aztec print vind ik sowieso al mooi en dan op je nagels gemaakt!
  Mat vind ik em leuker. Tof gedaan.
  Jessica recently posted…DZP – Doel 23 Een dag met oma op stapMy Profile

 5. Reply

  Echt heel gaaf, dat matte effect is echt mooi!
  Nicole recently posted…OPI Nail Polish Kiss Me I’m BrazilianMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge