31DC2015 – 3 – Minion Tears

Pfoe. Ik vind de challenge nu al moeilijk. Ik heb heel augustus met allemaal ideen in mn hoofd gezeten en toen werd het september en toen werkte helemaal niets. Ik kreeg het niet zoals ik wilde op mijn nagels en dat was zo frustrerend. Ik maakte al ooit eens zo’n blobbicure en ik wilde altijd al een tweede versie maken. Ik gebruikte toen holo’s en ik besloot nu twee verschillende finishes te gebruiken.


Hier een closeup van Essence Soleil A Solitude uit de Rock a Go Go collectie. Een matte nagellak met daarin shimmers. Een mooie licht gele kleur die ik wilde laten contrasteren met een neon gele lak. Hiervoor koos ik Flormar Neon Yellow. Ik vond het zo leuk dat het matte toch te zien was tussen de glimmende neon bobbeltjes.


Hier nog een closeup. Je ziet de shimmers erg goed. Dat vind ik wel het leuke. De lak van Essence was wel redelijk dik. Ik bracht 1 laagje aan die ik liet drogen en in de tweede laag, terwijl deze nat was drukte ik er druppeltjes van de neon lak in. Daarna was het lang wachten, want de Essence lak wilde niet zo drogen en de neon lak is vrij dik. Je kan er natuurlijk een topcoat overheen doen, maar ik wilde juist de twee verschillende finishes houden.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Ziet er superleuk uit! Tof design!
    Eline recently posted…Yves Saint Laurent Full Metal Shadow in Onde SableMy Profile

  2. Reply

    Heel leuk met deze 2 gele kleuren! Ik ga ook nog een blobbicure proberen tijdens de challenge.
    Luana recently posted…Xanthigen® calorieverbrander | BeautyMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge