31DC2015 – 28 Inspired By The Supernatural – Harry Potter And The Horcruxes

Ik zag een beetje te denken.. Wat is er nou supernatural? Ik heb al iets gemaakt naar de gelijknamige show vorig jaar. Charmed ook al en al iets met zombies en spookjes. Wat blijft er over? Ik wilde niets met Harry Potter maken bij boek of films, maar magie is wel bovennatuurlijk. De hele serie gaat over de Horcruxes van Voldermort.


Voldemort stopte stukken van zijn ziel in objecten. Heel duister allemaal, maar hij deed dat niet 1x maar wel meer. Hij wilde 7x maar dat liep wat anders. Niet zomaar objecten natuurlijk maar iets met betekenis. Zijn eerste was het dagboek uit het tweede boek. Daarom was deze ook zo sterk; het bevatte de helft van Voldemorts ziel. Daarna maakte hij een horcrux van dr ring van zn vader, a het medaillon van Salazar Slytherin, Helga Huffelpuff’s beker, Rowena Ravenclaw’s diadeem. Daarna kwam Harry die hij eigenlijk niet bewust ‘maakte’. Zijn laatste horcrux is Niagini; zijn slang die Neville zo heldhaftig in tweeen hakte. Sommigen zeggen dat professor Quirrell er ook een was. Een tijdelijke, maar ja. De rest was in principe ook tijdelijk. Ik koos er hiervan 4 uit.


Hoe moest ik dat nou naar nailart vertalen. Ik begon met een donkerblauwe achtergrond. Daarvoor koos is OPI We saw.. bla.. Warsaw. Wat heeft die lak toch een onmogelijke naam. Maar mooi donkerblauw issie wel. Daarover gebruikte ik een holografische topcoat. Ik pakte mijn favo; ’12 ’12 ’12 van Big City Nails.

Toen ik het plaatje van het medaillon had wist ik dat ik ze vol wilde stoppen met rhinestones. Zeker bij het diadeem. De ring valt er een beetje buiten zo, maar het paste gewoon niet.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Weer een prachtig kunstwerk haha!
    Nicole recently posted…3x Victoria’s Secret Ultra-Moisturizing Hand And Body CreamMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge