31DC2015 – 25 Inspired By Fashion – Demi Lovato

Ik had eerst gedacht dat ik een prachtige pashmina zou kiezen, maar toen ik het eenmaal half op mn nagels had schreeuwde alles in mij ‘NEE’. Gelijk eraf gehaald en verder denken. Toen ben ik gaan denken en kwam een foto tegen op mijn telefoon die ik had opgeslagen.


Deze foto kwam ik op facebook tegen geloof ik en vond de jurk heel apart maar vooral het patroon echt geweldig. Ze droeg de jurk volgens mij naar de VMA’s afgelopen augustus.

Ik begon met een nude lak. Ik koos voor China Glaze Great Barrier Beige. Mijn favoriete nude lak die helaas bijna op is. Dekt in 1 dik laagje, maar ik heb twee dunne laagjes aangebracht. Daarover bracht ik een laagje topcoat aan. Dat doe ik graag bij nailarts. Als ik dan een foutje maak kan ik die makkelijker herstellen zonder de basislaag te beschadigingen.

Met China Glaze Dance Baby maakte ik eerst de figuurtjes en daarna met OPI Pinking Of You maakte ik de randjes. Dat laatste stapje lijkt heel suf, maar maakte zo’n verschil. Ik heb er bewust geen topcoat overheen gedaan. In de jurk zie je relief en dat zie je op mn nagels ook. Ik denk een van de weinige nailarts waarbij dat mooi is denk ik.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Dat 3D effect is zo gaaf!
  Amelie recently posted…Essence Happy Girls Are Pretty – Deel 2My Profile

 2. Reply

  Wauw echt prachtig!
  Nicole recently posted…BarryM Gelly Hi Shine Nail PaintsMy Profile

 3. Reply

  Wat heb je dit gaaf gedaan!
  Manon recently posted…Kiera Cass – Serie 2 De EliteMy Profile

 4. Reply

  Perfect match for the dress. I love the 3D effect you achieved!
  Manases Andrea recently posted…JORD wood watch reviewMy Profile

 5. Reply

  Wauw mooi gedaan!
  Jessica recently posted…DZP – Doel 23 Een dag met oma op stapMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge