31DC2015 – 2 – Missoni Navaleno

Oranje. Wederome en lastige vind ik, maar ik heb iets bedacht. Ik kwam bij het doorkijken van oude nailarts mijn missoni nailarts tegen. Die vond ik altijd superleuk om te maken en het ziet er erg tof uit. Het begon met deze kleurrijke missoni, en dan deze iets geordendere en ook deze maar dan met sand lakken.

Als je zoekt naar Missoni patronen zijn er een aantal die gewoon terugkomen. Waaronder dit Navaleno tapijt. Ik zou em graag in mn huiskamer hebben liggen, maar vijf en een halve rug heb ik er niet voor over. Ik koos alleen het oranje stukje uit en besloot het schokkerige over meerdere nagels terug te laten komen.

Ik had de camera in mn schoot klaarliggen en ik maak 1 foto en daarna helemaal vergeten. Dus ik doe een poging met een gifje. Het lijkt schots en scheef en zo voelt het op mijn nagels ook, maar ik denk dat dat ook wel een beetje bij de nailart hoort. Het roze wat je om mijn nagel ziet is liquid latex. Ik vond het wel heel makkelijk, want dat kan ik er gewoon af halen als de nailart af is en dan zijn alle stukjes die ik geknoeid heb gewoon weg. Plakband kan natuurlijk ook, maar sinds ik de latex heb vind ik dat veel fijner.

Ik gebruikte 4 kleuren. China Glaze With Love (rood), China Glaze Stoked To Be Soaked (donkerdere oranje), China Glaze Papaya Punch (midden oranje) en Catrice Bring Me Peach (lichtste oranje/peach).

Terwijl ik dit artikel typ bedenk ik me dat het gewoon handiger was geweest als ik mijn nagels in peach had gelakt en dan misschien alleen 1 kleur oranje en de rode lak had gebruikt. Voor de volgende missoni 8)7

Nog even een verschil tussen finishes. Het ziet eruit als een kliederwerkje zonder topcoat. Met lijken het weer 4 kleuren en met matte topcoat is het voor mij af.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Zo, zo, zo gaaf gedaan!
  Nicole recently posted…Kiko Nail LaquerMy Profile

 2. Reply

  Mooi hoor!
  Mandy recently posted…How To | Sharpie NailartMy Profile

 3. Reply

  Super gaaf geworden! Dit ga ik ook een keer proberen 😀
  Luana recently posted…Xanthigen® calorieverbrander | BeautyMy Profile

 4. Reply

  Prachtig gedaan!
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Maybelline Baby Lips ♥ Melon ManiaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge