31DC2015 – 19 Lost In Space

De allerlaatste challenge! Ik keek er naar uit om een galaxy nailart te maken en toen de challenge eenmaal begonnen was zag ik er tegenop. Waarom weet ik niet zo goed. Een bepaalde druk om een mooie nailart te maken denk ik. Ik heb een aantal galaxy nagels gemaakt en ik vond ze allemaal maar mwah. Ik denk de volgende keer maar weer een pastelkleurige galaxy.

 


 

Ik wilde niet met een zwarte ondergrond beginnen, maar wel met een donkere. Daarom begon ik met A-England Tristam. Een prachtige donkerblauwe holografische lak die in 1 laagje dekt. Just the way I like it! Daarom geef ik ook graag geld uit aan A-England. Mooie kleuren, lakken fijn en dekken over het algemeen goed.

 

Daarover depte ik met de Orly lak die je in mijn handen ziet. Dat is Lunar Eclipse. Een lak met een blauwe lak die niet helemaal goed dekt met daarin blauwe shimmer die shift naar paars/roze. Ik vond dat wel leuk dat je onder een andere hoek een andere kleur ziet. Met dat in mijn achterhoofd greep ik gelijk naar Essence Lady mermaid. Een zelfde soort lak. Op het flesje staat ‘liquid foil’, maar dat is het helemaal niet. Leuk bedacht essence, maar tis geen foil. Ook deze lak bevat een hoop shimmer (die in 5 laagjes dekt o.o) en die shift ook naar roze, maar de blauwe shimmers zijn lichter qua kleur dan die van orly.

 

Ik gebruikte nog een beetje van OPI Blue Chips bij het deppen voor de overgang naar Color Club Over The Moon. Vooral op mijn wijsvinger zie je die mooi holografisch. Het allemaal steeds voorzichtig deppen. Beetje voor beetje op een puntje van een sponsje steeds cirkelvormig op mijn nagels. Dat je een beetje een soort gradient krijgt. Van donker (orly) naar lichter (Essence en OPI) naar licht (color club). Daarover heb ik hier en daar China Glaze Fairy Dust aangebracht en met een witte lak stipjes gezet van verschillende maten en hier en daar een twinkly sta (een plusje).

 

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Zo mooi weer! Die A England lak is op zichzelf echt al prachtig!
  Amelie recently posted…Review: Real Techniques Sculpting BrushMy Profile

 2. Reply

  Ik vind deze blauwe nailart prachtig.
  Jessica recently posted…DZP – Doel 23 Een dag met oma op stapMy Profile

 3. Reply

  Dit effect is zo ontzettend gaaf!
  Nicole recently posted…Bourjois Shine Edition Lipstick in Rose xoxoMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge