31DC2015 – 15 Delicate Lace

Bij delicate denk ik aan roze. Ik weet niet waarom. Ik heb geloof ik ook alleen maar roze nailart gemaakt bij deze. Iets met stickers, een lieve gradient en vorig jaar stempelde ik ook. Ik baalde dat mijn neppe moyou bridal plate het niet deed dat ik net zo lang probeerde tot het wel werkte, wat eigenlijk niet heel lang duurde. Rare zin, ja klopt. Bij het testen met kleurlakken kreeg ik niets op mijn stempel. Met wit lukte het eigenlijk wel vrij snel.


Ik besloot een lak te gebruiken die ik nog niet eerder op had gedaan. Koh Pretty Pink (371) is een supermooie licht roze lak zonder shimmer of dergelijke. Om eerlijk te zijn verwacht ik van een lak van 15 euro (of was het meer bij de bijenkorf?) niet dat het pas met 4 laagjes egaal dekt. Of ben ik de enige? De lak droogt wel vlot, dus dat vond ik wel weer een pluspunt.


De plate die je op de foto onder ziet liggen heb ik dus gebruikt. Het is een remake van een moyou bridal plate kwam ik later achter. Ik vind de neppe plate wel minder makkelijk werken dan de echte moyou plates. Maar het kan ermee door. Zoals ik vertelde werkte deze plate eigenlijk alleen met witte lak. beetje jammer, maar wit is opzich goed. Ik maakte een watercolour nailart met de eerste stempel. Voor deze nailart gebruikte ik 4 designs (nummer 4, 6, 8 en 9).


Een beetje simpel, maar wel heel lief en tender.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Ik vind het roze kleurtje die je gebruikt hebt zo ontzettend lief.
    Nicole recently posted…Natural Collection Moisture Shine LipstickMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge