31DC2015 – 14 Lilac Flowers

Als ik kijk naar vorige jaren koos ik om een of andere reden voor blauw. Typisch Lin, want ik wil weer eens wat anders. Ik besloot voor lila te gaan. Voor schattige bloemetjes. Iets wat ik eigenlijk veel te weinig doe.


Ik begon met een lichte basis. Ik koos voor OPI My Vampire Is Buff en daarover een laagje van Lacquester blauw paarse sparklie.

Ik wilde een doorzichtige basis en in plaats van een lak mengen met aceton of dergelijke koos ik gewoon voor een lak die niet zo goed dekt. En toen kwam ik uit op Essence Whispers of Spring. Volgens mij een nieuwe lak, maar het is een superschattige lak met shimmers. Met een klein kwastje depte ik lak op mijn nagels. Wel een beetje proberen een aantal blaadjes te maken, maar het hoefde imo niet helemaal netjes.

Met wit gemengd met doorzichtige lak maakte ik randjes. Om de bloemetjes wat duidelijker te maken.

Met een paarse lak (ik koos Kiko 330) maakte ik streepjes in het midden. En met een metallic lak maakte ik in het midden stipjes, en ik maakte blaadjes.


Ohh blauwe shimmer <3 Tussen deze twee foto’s zie je heel goed het verschil tussen ‘gewoon’ en met topcoat. Ik had heel erg het idee dat een hoop diepte verloren ging door een topcoat erover heen te smeren.More about Lin

Comments

 1. Reply

  Very special looking nail art and I like the step by step tutorial too!
  Manases Andrea recently posted…Blog anniversary and a green manicureMy Profile

 2. Reply

  Ik vind de topcoat juist wel mooi, zo komt het iets mooier bij elkaar
  Amelie recently posted…5 Picks: HighlightersMy Profile

 3. Reply

  Oh wauw heel mooi gedaan!
  Manon recently posted…MUA Mosaic Bronzer Sunkissed Glow Shade 2My Profile

 4. Reply

  Wauw deze nail art is zo gaaf. Ik blijf gewoon onder de indruk van hoe goed jij hierin bent!
  Nicole recently posted…MUA Hall Of Fame Eyeshadow PaletteMy Profile

 5. Reply

  oehh super pretty!
  femketje recently posted…Catrice – Luxury Vintage Polishes.My Profile

 6. Reply

  Prachtig!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge