31DC2015 – 12 Stripes

Een nailart die ik supergraag wilde maken, al een hele tijd is deze van Lacquerstyle.


Hier een beetje een overzicht hoe ik deze nailart gemaakt heb. Ik lakte twee nagels met A-England Fonteyn en twee met Color Club Kismet.

Ik zette op elke nagel 4 stipjes in de vorm van een ruitje. Je ziet het op de foto’s beter dan ik kan uitleggen, maar ik trek streepjes via twee van de punten en dan in de vorm van molenwieken. Daarna vul ik de vlakken in met streepjes.

Om die vlakjes verder in te vullen gebruik ik meer groene holografische lakken namelijk Princess Sabra, Dragon en Saint George. En de paarse holografische lakken die ik gebruikte zijn Color Club Eternal Beauty, en A-England Crown of Thistles en Lady of the Lake.

Op het enalaatste vakje ziet het er een beetje uit als een zooitje en dat was het ook wel een beetje. Ik heb gezorgd dat de kleuren goed dekken en dat ze daarna ook goed waren opgedroogd. Laagje topcoat erover en maar even goed wachten. Ik heb vervolgens nΓ³g een keer met mn dunne kwastje de strepen getekend. Ik probeerde ze zo dun mogelijk te maken, maar dat lukte niet helemaal. Nou ook met dikke lijntjes vind ik het resultaat prachtig.

 More about Lin

Comments

 1. Reply

  ik vind het voor freehand nail art echt super netjes πŸ˜€
  femketje recently posted…Look – Hot Pink & Bold Brows.My Profile

 2. Reply

  Wauw, mooi! De kleurencombinaties vind ik prachtig en ik vind het heel knap dat jij uit de losse pols zulke strakke lijnen kunt zetten πŸ™‚
  Mandy recently posted…Winactie: €40 euro shoptegoed bij Hoesjes-Outlet!My Profile

 3. Reply

  wauw, wat een onwijs mooie kleurcombinatie heb je in deze nail art gebruikt…
  Petra recently posted…MUA glamour days Eye shadow palette …My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge