31DC2015 – 10 Through The Middle

Ik ben dol op gradients! Dat is geloof ik al wel opgevallen. Ik vind ze supermooi en ik wilde iets bijzonders maken. Beetje zoals elk jaar. Ik heb meerdere varianten van 2 gradients op 1 nagel. Daar wilde ik een nieuwe twist aan geven. Gewoon een strook in het midden.


Ik begon met twee gradients. Een oranje – roze – lila en een lila – lichtblauw – mintgroen. Voor de eerste gradient gebruikte ik NYC Peach Popsicles, OPI Pinking Of You en Essence Whisper of Spring. Die zie je op mijn wijsvinger zo en op mijn ringvinger omgedraaid (lila – roze – oranje).

Zelfde deed ik op mijn middelvinger en pink. Daar zie je NYC Lavender Cupcake, NYC Raindrop en Essence Thats What I Mint. Ook deze heb ik omgedraaid op de tweede nagel.

Ik wilde het wel eens proberen; met liquid latex een rand maken op mijn nagels ipv met plakband. Je nagels moeten net als met plakband goed droog zijn, maar ik ahd er een beter gevoel bij. Het is niet makkelijk om er een rechte lijn mee te maken, maar dat wilde ik wel oplossen met striping tape.

De gradients die ik in het midden maakte zijn met dezelfde kleuren, maar op een blauw/groene nagel maakte ik een oranje/roze gradient. Omdat ik bij elke nagel lila heb gebruikt, heb ik aan de hand daarvan bepaald in welke richting de gradient moest zijn.

De randen van de middenstrook waren niet helemaal recht, maar oprich recht genoeg. Ik vond de gradients wel leuk, maar niet super. En toen gebeurde er iets geks. Ik plakte er striping tape op en het werd in ene allemaal netjes recht en toen kreeg ik een beetje een wauw effect.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Wat een mooie nail art weer !
    Manon recently posted…Mac Lipstick; Party Line & CosmoMy Profile

  2. Reply

    echt super gaaf!
    femketje recently posted…Look – Hot Pink & Bold Brows.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge