31DC14 – Paars – Het dondert en het bliksemt, en het regent meters… nagellak!

Laatst kwam ik een aantal foto’s van bliksem tegen en toen viel het kwartje gelijk. Daar moest ik een nailart van maken. Meestal is de hemel paars door de flits en daarom heb ik het dan ook bewaard voor dag 6.Ik begon met een basis van Illamasqua Kink. Een lak die ik nooit echt voor mijn site geswatched heb, maar waarom weet ik niet. De lak is echt prachtig. Kink droogt matte op en geloof het of niet.. maar dit is maar 1 laagje! Dit is zo’n lak als ik snel de deur uit moet op doe, omdat hij zo makkelijk dekt.

Maar ik wilde niet zomaar 1 kleur achtergrond. Ik heb eerst met een Sweet Hook (een lila lak van China Glaze) over Kink heen gedept en daar over That’s Shore Bright van China Glaze en  When I Say Li, You Say Lac van Catrice. Ik heb een sponsje gepakt en op elk hoekje een kleur gedruppeld en op mn nagel gedept.

Eerst heb ik de bliksems met Sweet Hook getekend en ben er daarna met wit nog eens overheen gegaan. Bibberhandjes komen nu ernom van pas, want bliksems hebben eigenlijk geen rechte lijntjes. Daar ging ik een beetje de fout in. Gelukkig was het met de lila lak een testje en kon ik foutjes nog met de witte lak corrigeren.

Het leek me zelf wel heel tof om een matte topcoat eroverheen te doen, maar bij nader inzien toch niet. Maar ik wilde het wel laten zien. Ik vind het met shiny topcoat toch mooier en zo heb ik het ook gelaten.

 

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw, heel erg mooi gedaan! Heel tof met die bliksem.
  Mirjam recently posted…Nieuw: Rimmel London Velvet Matte nagellakMy Profile

 2. Reply

  Heel leuk gedaan weer, hoe kom je er toch allemaal op;)
  Mandy recently posted…Swatches | Oriflame The ONE NagellakMy Profile

 3. Reply

  Oeiii, de spreekt mij wel heel erg aan, erg mooi…..Eigenlijk vind ik hem ook mooier met de shiny topcoat….
  Petra recently posted…Workshop La Place, Smoothies maken…My Profile

 4. Reply

  Heel gaaf gedaan!
  Eilish recently posted…Spam je blog!My Profile

 5. Reply

  Shiny topcoat vind ik inderdaad ook wel mooier! Echt heel erg gaaf gedaan!

 6. Reply

  Wow ziet er wel gaaf uit.

 7. Reply

  Alweer heel erg vet gemaakt!
  Mirne recently posted…Sambal eierenMy Profile

 8. Reply

  Ziet er wederom erg gaaf uit!
  Beau recently posted…Fotoverslag: Scheveningen 2014My Profile

 9. Reply

  Wauw, je blijft nieuwe en mooie creaties maken.
  Deze is ook weer prachtig!
  Jessica recently posted…Opgemaakt – juni, juli & augustus 2014My Profile

 10. Reply

  Goedgekeurd 😛 Erg leuk!
  NailTalk recently posted…Color Square – Nail ArtMy Profile

 11. Reply

  erg gaaf gemaakt 😀
  femketje recently posted…Essence Hello Autumn TE Lip Creams.My Profile

 12. Reply

  Heel erg leuk! Dit staat enkel leuk bij lange nagels vind ik, prachtig!
  Bianca recently posted…5 tips om je krullen langer te behoudenMy Profile

 13. Reply

  Heel erg gaaf!
  Lisa’s Beautybabbels recently posted…Catrice In A Rosegarden LipstickMy Profile

 14. Reply

  KABOOM! Hij knalt lekker! 😉
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Malena *26 & 24*My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge