31DC14 – Oranje – Flower Moons

Dag 2. Andere kleur, nieuwe ideeen! Oranje. Ik heb niet heel veel oranje lakken, maar de paar die ik heb konden wel een gradient vormen. Nu eens kijken of ik een nailart kon maken zonder WK gevoel.
De oranje lakken die ik heb dekken niet supergoed dus ik begon met een witte lak. Ik lakte mijn nagels wit in 1 laagje met Sinful Colours Snow Me White. Eerst heb ik de lak goed laten drogen. Ik weet niet hoe de ronde stickertjes heten, maar ze worden gebruikt op blaadjes voor ringbanden. Jeweet, als een gaatje was uitgescheurd in je multomap. Dan kon je zo’n sticker erop plakken en bleef het weer wel zitten. Ik geloof dat ze bij de Hema te krijgen zijn.

Ik heb de stickers door midden geknipt zodat ik er langer mee kan doen. Ik plakte ze  bovenaan mijn nagels zodat als ik overheen lak, er een half moon overblijft. De stippellijntjes geven aan waar de randjes van mijn plakbandjes zijn. Ik plak altijd mijn nagelriemen af zodat ik minder lak van mijn huid hoef op te ruimen. Ik heb het plakbandje over het stickertje geplakt zodat het middenstukje niet ook lak van mijn gradient krijgt. Ook een plakbandje op mijn tips. Zo houd ik een witte french over.

En zo ziet mijn gradient eruit. Als de plakband nog op mijn nagels zit. Ik heb stippellijntjes gezet waar de plakbandjes zitten.

Ik gebruikte Illamasqua Purity en Rimmel Summer Orange voor de gradient. Na de gradient heb ik zo snel mogelijk de plakbandjes eraf gehaald. Als de gradient nog nat is.

Ik vond het wel een mooi effect om er een matte topcoat overheen te doen. De gradient lijkt een stuk feller zo. Tof! Ik heb de plakbandjes hier en daar een klein beetje scheef geplakt. Stom. Ik vond het er al heel leuk uit zien, maar wilde er meer mee maken.


Om een contrast met het matte te maken greep ik naar een sand lak. Ik wilde het oranje houden. Ik heb twee oranje zand lakken. Anny She’s Amazing (of Miss Sporty Crush On You 63 of OPI Jinx) en P2 Joyful. De laatste paste qua kleur helemaal niet. Bonus is dat de lak van Anny gouden shimmers heeft. Ik heb een soort bloemblaadjes proberen te maken in de half moon ruimte. Ik vind het wel leuk geworden, maar de studs die ik erbij plakte niet zo, maar ik wilde het toch laten zien.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Oranje is helemaal niet mijn favoriete kleur, maar dit vind ik toch wel erg mooi….
  Petra recently posted…Eerste Hulp bij Beginnende Misere…verkoudheid dus!My Profile

 2. Reply

  Mooi hoor! Die gouden studs maken het een beetje Koninginnedag- achtig. Het andere gevaar van oranje…

 3. Reply

  Wat een leuke nailart is het geworden!
  Mandy recently posted…News #86 – CATRICE Check & Tweed‏My Profile

 4. Reply

  Wat een fijne en duidelijk uitleg, heel leuk gedaan met die tape en stickers! Vind het eindresultaat erg mooi!
  Mirjam recently posted…Nailart Challenge #3: Ombre/WatermarbleMy Profile

 5. Reply

  Zonder studs vind ik ook mooier. Maar de gradient is errug mooi en de half moon ook. Leuk gedaan!
  Cutecle recently posted…Nail Art: Blue/Purple MarbleMy Profile

 6. Reply

  Weer een gave nail art
  Manon recently posted…Catrice – Colour Correcting Mattifying PowderMy Profile

 7. Reply

  Wauw heel mooi!
  Jessica recently posted…Wenlijstje – Najaar 2014My Profile

 8. Reply

  Het resultaat is erg gaaf geworden 🙂
  Beau recently posted…Movies I recently watched #1My Profile

 9. Reply

  Wauw, echt heel erg mooi <3
  Anna recently posted…REVIEW | CATRICE INTENSIF’EYE WET&DRY EYESHADOWSMy Profile

 10. Reply

  wauwie 😀
  femketje recently posted…FOTD 2/9; Gang Green Gang.My Profile

 11. Reply

  Mooi! Ik heb niets met oranje lak, maar zo vind ik het toch wel mooi, al vind ik het zonder studs wel iets mooier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge