31DC14 – Inspired by Fashion

Fashion, ja daar zat ik wel een beetje bij vast. Ik vond het toen maar een beter idee om geen nailart online te zetten dan een lelijke. Ik was helemaal niet blij met wat ik eerst had. Ik had gewoon een goed idee nodig. En die vond ik bij de primark.Ik begon met een basis van Shopping @ Bluemingdales van Catrice. Een mooie kobaltblauwe lak die in twee laagjes dekt en snel droogt. Ik vind dit zo’n mooie lak, maar hij staint wel.


Dit is dan mijn inspiratie. Een rok/jurk. Door de elastische band kan ik het op beide manieren gebruiken. Het heeft laagjes waardoor het lekker zwierig valt. Dit moet het meest briljante koopje ooit zijn. Voor 1 euro was deze bij Primark van mij. Ik vind het zo fijn zitten en voel me er fijn in en dat is niet iets wat ik snel in een jurk/rokje heb.Β  Ik vind de roosjes erop ook erg leuk.

Ik kan niet echt makkelijk zeggen ‘stap 1, stap 2 en stap 3’. Ik heb eerst met lichtroze vlakjes gemaakt, met fuchsia schaduw gemaakt en met donkerroze details gemaakt met behulp van een dottingtool.

Met lichtgroen en een kwastje heb ik blaadjes gemaakt. Met donkergroen details getekend.

Verder heb ik nog met een dottingtool en 5 stipjes in stervorm als het ware een bloemetje gemaakt in het wit. De middenstukjes heb ik roze gemaakt. Uiteindelijk heb ik ook nog een paar knopjes gemaakt. Die beide ook nog blaadjes gegeven.

De fotos zijn een beetje donker geworden omdat het dik bewolkt was, maar ik vind dit een toffe nailart geworden en ben blij dat ik gewacht heb.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ziet er leuk uit!
  Beau recently posted…Essence Colour & go nagellakjesMy Profile

 2. Reply

  Hij is leuk geworden! Ik vind de kleuren bij elkaar ook erg mooi!

 3. Reply

  Wauw, ontzettend mooi.
  Liefs, xxx

 4. Reply

  wat een ontzettend leuk combinatie….
  Petra recently posted…Nail art! oefenen en oefenen…My Profile

 5. Reply

  Ah ik herkende het printje al, ik heb dezelfde jurk van Primark πŸ˜‰ Heel erg leuk gedaan!
  Mirjam recently posted…Nail Challenge Day 22: Inspired by a songMy Profile

 6. Reply

  Dit vind ik wel één van de mooiste nailarts van de afgelopen tijd en de rest vond ik ook al prachtig!
  Mirne recently posted…Mysterybox: Kardemom/kaneel brownie met bramenMy Profile

 7. Reply

  erg pretty printje πŸ™‚
  femketje recently posted…Miss Sporty – Lip Millionaire Liquid Lipsticks.My Profile

 8. Reply

  Wauw mooie nailart weer!
  Jessica recently posted…Wenlijstje – Najaar 2014My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge