31DC14 – Inspired By A Song – Luh Ya Papi

Een paar maanden geleden spotte ik onwijs toffe nagels in de Luh Ya Papi clip van Jennifer Lopez. Ik vond op instagram foto’s van Tom Bachik, de MANicurist van oa Jennifer. Dat moest ik toch wel eens na kunnen maken.


Ik maakte gradients met Maybelline Bleached Neons Tropink, Sally Hansen Lacey Lilac, Miss Sporty 470 en China Glaze Too Yacht To Handle. Roze, lila, blauw en mintgroen. Ik heb steeds twee kleuren op 1 nagel gebruikt.

Mijn pink en duim heb ik afgeplakt en half wit gelakt.

Ik had op instagram foto’s van zn tussenstappen gevonden. Die hebben enorm geholpen. Zeker ook omdat die in daglicht gemaakt zijn en niet onder studiolampen.

Ik heb eerst met wit de letters gemaakt. Ik had niet zoveel zin om JLo op mijn nagels te zetten, dus ik ben lekker egoistisch geweest. Ik heb gekozen voor mijn naam.

Met een gele lak heb ik er een randje omheen gemaakt. Ik heb alleen te kort gewacht en de gele lak was nog een beetje nat waardoor er daar ook wat glitter in bleef kleven, maar ik heb topcoat in het nog witte gedeelte gedaan met een kwastje en daar glitter overheen gestrooid met behulp van een fan brush (zijn die dingen toch nog ergens goed voor).

Ik heb de letters met zwart omlijnd (dit kostte me een hooop geduld). Met een dottingtool heb ik een panterprint gemaakt.

Dan waren mijn halve pink en halve duim nog wit. Ik heb er geen foto’s van, dus heb ik er een animatie van gemaakt. Het snake patroontje vergde een hoop denkwerk, maar uiteindelijk is het wel gelukt.

Voor finishing touch heb ik nog een ketting opgeplakt. Ik kreeg deze van Big City Nails en moest nog eens dringend gebruikt worden. De ketting is veel langer dan ik dacht in het zakje. Ik heb het gewoon op maat geknipt met een schaar. Toen mijn nagels droog waren heb ik het uiteinde op mijn duimnagel gelegd (kostte wat klootwerk) en hield ik het overige kettinkje vast met mijn wijsvinger en zo kon ik met een schaar het op maat knippen. Ze zeggen op de verpakking dat je het met nagellijm moet vastzetten, maar met sneldrogende topcoat kan het ook.

Ik heb uiteindelijk slechts 2 laagjes topcoat gebruikt. 1 normale en een sneldrogende. Viel me al met al mee. Ik had echt een bobbelige zooi verwacht omdat de glitter toch een stukje hoger was. Je voelt de ketting best goed zitten, maar deze zit vast als een huis. Echt. Dat wordt bikken straks.
Ik heb misschien een haartje meer nagelbed, maar lijkt het een beetje? Vergeet niet op de foto van JLo’s nagels te klikken om meer van haar nagels te bekijken.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Prachtig gedaan en super netjes!

 2. Reply

  Hij is gaaf geworden; gaaf ook dat kettinkje op je pink!

 3. Reply

  Mooi, het kettingkje op je pinknagel vind ik erg gaaf!
  Petra recently posted…Geproefd: Go! Green bar!My Profile

 4. Reply

  Ik vind het wel ontzettend gaaf.
  Liefs, xxx

 5. Reply

  gaaf met die ketting er bij ๐Ÿ˜€
  femketje recently posted…FOTD 22/9; Purple Arabic Smokey.My Profile

 6. Reply

  Dat heb je echt gaaf gedaan!
  MAnon recently posted…New in; Timberlands โคMy Profile

 7. Reply

  Ziet er mooi uit! Vooral het detail op je pink is erg gaaf ๐Ÿ™‚
  Beau recently posted…GASTBLOGGER: Fashion without secretsMy Profile

 8. Reply

  Super leuk idee om zoiets na te maken en het ziet er ok echt super tof uit. Goed gedaan!
  Cutecle recently posted…Review: BPS Stamping PlateMy Profile

 9. Reply

  Heel gaaf gemaakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge