31DC14 – Inspired By A Book

Je hebt het vast al door. Gister stond er niets online en vandaag best laat. Jep. Ik heb de challenge van gister even overgeslagen. Ik ben snipverkouden en koorts en mn inspiratie is weg. Ik voel me niet lekker en ik heb geen zin in nailarten. Ik was helemaal niet blij met wat ik had en besloot maar niets online te zetten dan iets lelijks. Nou  ben ik nog niet 100% tevreden met wat ik nu heb voor vandaag, maar ik denk dat het beter wordt nu. En anders haal ik die ook wel een keer nog in. Kijken of het dan beter wordtBoek.. Ja welk boek zou ik kiezen? Harry Potter? Game of thrones? Iets anders? Ik bedoel ik heb genoeg in mn kast staan, maar ik wist het eigenlijk niet zo. Ik had het eigenlijk al wel gedaan. Laatst vond mn moeder mijn groeiboek terug. Superleuk om terug te zien en ik heb geen idee hoe het er nu uitziet, maar de mijne is grasgroen met een leuk patroontje. Ja daar kon ik wel iets mee. Ik haalde OPI Front Lawn uit de kast en ging aan de slag. Ik heb geen how to ofzo. “Gewoon” na proberen te maken.


More about Lin

Comments

 1. Reply

  Oh wat creatief gedaan zeg!
  Manon recently posted…Kneipp Sugar Body Scrub – Vijgenmelk & ArganolieMy Profile

 2. Reply

  Wat schattig.
  Liefs, xxx

 3. Reply

  Jah,,,, het groeiboek, wat herkenbaar……erg origineel….
  Petra recently posted…In de traditie? Melkmeisje …Magnolia & SandelhoutMy Profile

 4. Reply

  Dat boekje is heel herkenbaar, die had ik vroeger ook! 😛
  Mooie creatie is het geworden!
  Jessica recently posted…Opgemaakt – juni, juli & augustus 2014My Profile

 5. Reply

  Wat leuk bedacht zeg! De uitvoering ervan ziet er mooi uit 🙂
  Beau recently posted…Catrice LE lipstick C01 Queen’s BEAUtea timeMy Profile

 6. Reply

  Vind het heel mooi bedacht en uitgevoerd!
  Mirjam recently posted…Nail Challenge Dag 20: WatermarbleMy Profile

 7. Reply

  hey, zo eentje heb ik ook! Super leuk idee en mooi gedaan. Lieve duifjes.
  Cutecle recently posted…Review: BPS Stamping PlateMy Profile

 8. Reply

  Wauw. Heel leuk!
  Sam° recently posted…Soak Off Gellak | Nieuwe Glitter GellakMy Profile

 9. Reply

  Wow! Vind ze zo leuk.
  Beterschap!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge