31DC14 – Groen – Camouflage

Ik vond geel al moeilijk… maar groen was zo mogelijk nog moeilijker. Al mijn ideen vond ik te simpel, of ik vond het resultaat niet mooi. Ik heb de hele dag geprobeerd en het lukte helemaal niet. Uiteindelijk ben ik pinterest gaan door zoeken en kwam ik op een idee dat ik nog nooit geporbeerd had.Ik heb nog nooit camouflage nagels gemaakt. Ze zijn eigenlijk ook best makkelijk te maken. Kan je mijn tutorial voor de star wonder nagels nog herinneren? Ik heb het een beetje hetzelfde gedaan. Ik heb eerst mijn nagels in Illamasqua Radium gelakt. In vergelijking met de andere lakken lijkt deze zelfs geel, maar hij is toch echt een beetje limoengroen.

Daarna heb ik van OPI Front Lawn een aantal druppels lak op een plastic dopje gedaan en daar met een dottingtool met grote kop in gedraaid en een soort bibberige  U op zn zij getekend. Rekening houdend  met andere kleuren en dat de kleur vaker terug komt. Dit heb ik ook met Illamasqua Kink, Essence Roller Coaster en Flormar Perfect Mint gedaan. Daarna heb ik er nog een matte topcoat overheen gedaan. Ik heb zelf Essie Matte About You gebruikt, maar volgens mij heeft HEMA er ook een en anders NYC geloof ik wel. Die zijn maar een euro of 3 denk ik.


More about Lin

Comments

 1. Reply

  Knap gedaan!
  Jessica recently posted…Wenlijstje – Najaar 2014My Profile

 2. Reply

  Supermooi gedaan zeg! Het lijkt heel moeilijk maar is als je erover nadenkt heel simpel te maken.
  Sherr recently posted…NARS Highlighting Blush Powder: AlbatrossMy Profile

 3. Reply

  Ik vind hem echt heel erg leuk geworden! Sowieso gek op camouflage print.
  Mirne recently posted…Eten bij: Karakter in RotterdamMy Profile

 4. Reply

  Gaaf idee! Mat was ook een goede keuze.
  Cutecle recently posted…Nail Art: Blue/Purple MarbleMy Profile

 5. Reply

  Wat gaaf! Design past perfect bij het groene!
  NailTalk recently posted…Sail Away – Nail ArtMy Profile

 6. Reply

  Dit is echt gaaf gedaan!
  Eilish recently posted…Beauty ♥ zen foaming shower gel| ActionMy Profile

 7. Reply

  Ontzettend mooi gedaan!
  Beau recently posted…Nivea oogmake-up reinigingslotionMy Profile

 8. Reply

  Wauw, knap gedaan! Heel leuk!
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Shoptip Action: Neon Nail PolishMy Profile

 9. Reply

  strak gemaakt zeg 😀
  femketje recently posted…Essence Hello Autumn TE Eyeshadow Palettes.My Profile

 10. Reply

  Oh dit vind ik echt heel leuk gedaan!
  Mirjam recently posted…Nail Challenge: Dag 1-2-3My Profile

 11. Reply

  Heel mooi gedaan weer!
  Bianca recently posted…Mijn wilde bloemenweideMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge