31DC14 – Geometric Triangles

Eindelijk mijn blogpost. Ik had mn nailart vanochtend al wel af, maar tussen het ziek zijn door heb ik weinig tijd gehad om een blogpost te schrijven. Na een middagdutje en een een hete douche ben ik een stuk opgeknapt.Geometric. Ik hou ervan. Lekker priegelen. Ik vind het leuk om te maken, maar het is een tijdrovend werkje. Een echte tutorial kan ik dan ook niet zo makkelijk geven. Mijn inspiratie heb ik gevonden door gewoon te googlen naar geometric. Ik kwam de bovenstaande illustratie tegen en heb een deel nagemaakt. Ik besloot voor geel en blauw te gaan.

Na een dubbele basecoat heb ik met wit een driehoekje getekend. Daarin met geel een ruitjes patroontje getekend en die ingekleurd. Sommige ruitjes heb ik maar half ingekleurd andere zijn driehoekjes. Ik heb een legertje aan gele, oranje, blauwe en zeegroene lakken voor mn neus gehad. De blauwe driehoekjes en ruitjes heb ik groter gemaakt dan de gele. Beetje variatie.

Omdat de lakken niet allemaal even goed dekken zijn sommige vakjes dikker dan anderen. Ook met dubbele topcoat ziet het er bobbelig uit. Ik heb later nog besloten dat ik er een glittertopcoat overheen gedaan van NYC en daaroverheen een matte topcoat. I love it.More about Lin

Comments

 1. Reply

  Super mooie nail art! De gouden top coat in combinatie met de matte top coat maakt het helemaal af!

 2. Reply

  Wauw weer heel mooi!
  Jessica recently posted…Opgemaakt – juni, juli & augustus 2014My Profile

 3. Reply

  Hele gave nail art
  Manon recently posted…NYX Matte Lipstick – Tea RoseMy Profile

 4. Reply

  Heel vet, vooral die gouden topcoat maakt het helemaal af 🙂

 5. Reply

  wauw super stoer 😀
  femketje recently posted…Get To Know Femketje; 1-15 September 2014.My Profile

 6. Reply

  Er mooi, maar net als Desiree al zei, de topcoat maakt het helemaal af….
  Petra recently posted…Hema: Cleansing milk, hydrating cucumber…getest!My Profile

 7. Reply

  Ik vind deze echt weer helemaal geweldig!
  Mirne recently posted…Gezonde havermout muffinsMy Profile

 8. Reply

  Wauw, wat apart, maar heel gaaf!
  Lisa’s Beautybabbels recently posted…NO Make Up DayMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge