31DC14 – Geel – More Waves

Geel. Wie had gedacht dat een gele nailart zo moeilijk zou zijn. Misschien laat ik alle ‘mislukte’ challenge nailarts nog wel zien, maar dit is mijn 4e gele nailart. Rood en oranje had ik zo, maar geel was supermoeilijk. Gelukkig kwam mijn redding met de post.Ik begon met twee gele nagels en twee witte nagels. Ik maakte pas een foto toen ik de gradients op de gele nagels al had gemaakt. Ik heb twee kleuren voor de gradients gebruikt. Sally Hansen Butterscotch en Rimmel Sunny Days. Oh en de sneldrogende topcoat.

Ik heb op 25 augustus een bestelling geplaatst bij de amerikaanse webshop nail vinyls. Nail vinyls zijn een soort nagelstickers. Ze maakt ze geloof ik zelf en zijn in allemaal vormen te krijgen. Ik was wel heel verrast, want een week later waren ze binnen. Briefpost gaat natuurlijk sneller dan pakketpost, maar dan nog.Je kan hier een kijkje nemen in de webshop. Ik betaalde 3,81 per velletje. Ik weet niet heel goedkoop, maar je kan er volgens mij best een tijdje mee doen. De vinyls waren met een week binnen. De velletjes zijn niet supergroot, maar ja, de stickers moeten wel op je nagels passen natuurlijk. Omdat het gewoon met briefpost verzonden wordt is het verzenden geloof ik maar 50 cent.


Voor deze nailart gebruikte ik de chevrons. Vier per nagel. Als je maar 1 of 2 nagels per keer doet kan je er helemaal lang mee doen. Ik gebruikte een pincet om de stickers te plaatsen. Ik heb steeds geprobeerd om de puntjes onder elkaar te doen.

Daarna heb ik eroverheen gestempeld. Drie laagjes en daarna zo snel mogelijk de vinyls eraf.  Ik heb nagel per nagel gewerkt. Dit is trouwens de clean up als ik geen plakband gebruik.

Dat ziet er al tof uit eh. Ik wilde toch nog iets meer doen. Ik plakte wat striping tape op mijn wijsvinger en pink. De gradient ging eerst van licht naar donker en die heb ik nu omgedraaid. Van donker naar licht.


I like it! Ik heb nog iets geprobeerd met studs, maar die overleefden een nachtje slapen niet. Ik vind mn nailart zo mooi geworden. Ik vind het alleen zo jammer dat ik het maar 1 dagje kan dragen.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ah die nail vinyls zijn echt heel erg handig, ga meteen even een kijkje nemen in de webshop 😉
  Heel leuk gedaan, en mooie kleur dat mosterd geel!
  Mirjam recently posted…Nailart Challenge #3: Ombre/WatermarbleMy Profile

 2. Reply

  Ik had nooit gedacht dat een nail art met voornamelijk geel zo ontzettend mooi kon zijn….ik vind het heel erg mooi geworden…
  Petra recently posted…Gosh illuminating ..CC cream …My Profile

 3. Reply

  Oeeh alle nailarts blijven tof!
  En elke keer weer anders. 🙂
  Jessica recently posted…Wenlijstje – Najaar 2014My Profile

 4. Reply

  Wat leuk! die stickers zijn echt handig, ik knip het normaal zelf met een kartelschaar maar krijg ze nooit zo netjes..
  Mandy recently posted…Review | Oriflame The ONE LipstickMy Profile

 5. Reply

  Erg gaaf gemaakt weer! 🙂
  Beau recently posted…Movies I recently watched #1My Profile

 6. Reply

  Ziet er echt heel mooi uit!!!
  dresses and daisies recently posted…OPI in Big BazarMy Profile

 7. Reply

  Wow wat een knallende kleur!
  Manon recently posted…Inglot Lipstick – Shade 297My Profile

 8. Reply

  Echt heel mooi zeg! Leuk werkje ook 🙂
  NailTalk recently posted…Attitude – Sage GreenMy Profile

 9. Reply

  gaaf met die chevron print 😀
  femketje recently posted…Essence Hello Autumn TE Polishes!My Profile

 10. Reply

  Erg leuk gedaan! Ik heb op ebay trouwens inmiddels al goedkopere versies van de nail vinyls gezien. zig zag french manicure stickers, zeg maar.
  Ik ben benieuwd naar die van morgen!
  Cutecle recently posted…Nail Art: Blue/Purple MarbleMy Profile

 11. Reply

  Ja, nee, echt, dit is magnifiek.
  Stéphanie recently posted…Ik ben genderqueerMy Profile

 12. Reply

  Ik vind de stickers echt geweldig maar weet niet waar ik ze goedkoop kan krijgen ik wik ze echt heel graag ik heb ook geen creditcard dus ik kan ook niet makkelijk betalen bij buitenlandse sites wat moet ik doen ??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge