31DC14 – From Sweden to Jamaica

Het valt niet mee om vooruit te nailarten als je niet lekker bent, een weekendje weg gaat en geen inspiratie hebt. Zo lukte de nailart van gister wel, die voor vandaag moest maar later komen. Vanmiddag iets bedacht en toch nog online.Ik begon met een basis van W7 Sheer Lemon. Een lak die ik laatst bij de DA kocht en ik graag wilde uitproberen. De lak dekt met drie laagjes en dat vind ik best redelijk. Ik had na het eerste laagje het idee dat ik er maar twee nodig zou hebben, maar het was hier en daar nog wat sheer. Ik kocht de lak voor 2,95. Jammer genoeg droogde de lak maar heel langzaam, ook met sneldrogende topcoat.Dat was niet zo handig omdat ik mijn nieuwe nailvinyls wilde uitproberen. Ik plakte er twee op elkaar zodat ze een X zouden vormen. Ik lakte eroverheen. Voor de vlag van zweden alleen blauw en voor jamaica groen en zwart. Snel de stickers eraf en mn vingers schoonamken.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ze zijn mooi, je hebt weer super strakke lijnen gemaakt, knap vind ik dat,

 2. Reply

  super strak πŸ˜€
  femketje recently posted…Klein Fashion Shoplogje!My Profile

 3. Reply

  Het ziet er onderdanks dat je helemaal niet lekker bent, weer net zo goed als altijd uit…top!
  Petra recently posted…Toch wel handig: Hema: Eye make up removerMy Profile

 4. Reply

  Mooie nailart.
  Liefs, xxx
  beautyforgirls recently posted…Weekly Beauty Question #164My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge