31DC14 – Flowers – Blue Peonies

Je kan zoveel kanten op met bloemen. Moest ik iets met roze en rood doen? En wat dan als basis? Ik wist het niet totdat ik digitaal tegen mn inspiratie aanliep en ik direct met blauw aan de slag ging. He? Blauwe bloemen?



Ik was aan het Pinteresten en ik kwam een supertof plaatje tegen. Deze digitale behangstaal zorgde voor een hoop inspiratie. Ik wist gelijk… Dit zou ik namaken op mn nagels. Het duurde slechts vier pogingen voor ik zeker wist welke kleuren ik bij elkaar wilde en hoe druk ikhet wilde maken. Oranje bloemen en groene bladeren werkte namelijk helemaal niet. Een echte how to is het niet, maar ik heb een aantal fotos tijdens het nailarten gemaakt.

Ik ben “gewoon” begonnen. Witte nagels met topcoat en een dun kwastje met donkerblauwe lak in de aanslag. Begonnen bij het midden stuk van de pioenroos, daaarna de buitenste bloemblaadjes en vervolgens met lichtblauw de bladeren. Met nauwlijks dekkende lak heb ik de bloemen ingekleurd. De donkerblauwe lak is You saw… We Saw.. Warsaw van OPI als ik de naam goed heb. Hij komt uit de euro eurso collectied van vorig jaar. Het binnenste stuk van de pioenroos is een neon blauwe lak van Saffron, daar buiten all so blue van P2 met topcoat gemengd en de lichtste kleur blauw is holiday blues van ciate.



More about Lin

Comments

 1. Reply

  Tjeetje , dit is wel heel apart om te zien, mooi!
  Petra recently posted…Spiegeltje, spiegeltje op mijn make up tafel!..Wishlistje!My Profile

 2. Reply

  Heel erg mooi, ik ben ook dol op de kleuren!

 3. Reply

  Wat mooi gedaan, beetje Delfts Blauw ook. Heel erg leuk!
  Mirjam recently posted…Nail Challenge: Dag 8, 9 en 10My Profile

 4. Reply

  Wauw, echt super mooi gedaan!
  Anna recently posted…MY LIFE BESIDES BLOGGING | WEEK 37My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge