31DC14 – Dots with roses

Stipjes. Ik gebruik dottingtools wel graag, maar eigenlijk niet zo voor dots. Ik zie zo’n soort nailart wel vaker, maar ik heb zo iets nog nooit gemaakt.Ik gebruikte een van de nieuwe lakken die ik van de week kocht bij het nagellakfestijn. Bij de 1+1 gratis actie kon ik deze mooie kleur niet laten liggen. Off To Miami is een onwijs mooie koraalkleurige kleur en dekt met twee dunne laagjes. 1 dikker laagje zou ook kunnen, maar dunne laagjes drogen sneller.Dottingtools. De makkelijkste manier om stipjes te zetten. Ik krijg heel vaak de vraag hoe je aan dottingtools komt. Dus ik dacht dat ik er een stukje over zou wijden.

* Het tweede essence schap heeft dottingtools
* Ik heb de mijne van ebay
* Webshops zoals Pretty Polish en Big City Nails.
* Maar ook Buy In Coins bijvoorbeeld

Maar je kan ook gewoon in je la kijken. Spelden, potloden, tandenstokers (ik heb geen houten tandenstokers in huis), oude oorbellen, bobby pins en spijkers kan je gebruiken. Van alles met een rondje.

Ik heb met mijn dottingtools met blauwe lak stipjes gezet en rood gebruikt voor bobbypins en spelden. Een uitgevouwen paperclip kan ook, maar die heb ik niet in huis.


Met een dottingtool heb ik verder nog roosjes gemaakt. Als je de starwonder tutorial gezien hebt weet je hoe. Gewoon een aantal druppels op een blaadje en dan met een dottingtool veel lak oppakken en een soort rond wolkje maken. Ik gebruikte een rode kleur en koos OPI Over and Over a-Gwen.

Met koraal en wit maakte ik verder randjes en met een schone dottingtool heb ik een cirkeltje gedraaid zodat alle kleuren een beetje verder in elkaar lopen.


Met groen heb ik nog blaadjes getekend en er donkergroene accentjes aan gemaakt. Topcoat erover en klaar. I like.More about Lin

Comments

 1. Reply

  erg pretty met die roosjes er bij πŸ˜€
  femketje recently posted…3X Lovely Songs.My Profile

 2. Reply

  Lekker girly! Leuk!
  NailTalk recently posted…Soft gradiΓ«nt – Nail ArtMy Profile

 3. Reply

  hihihi, ik heb ook net roosjes en polka dots vandaag en ik doe niet eens mee met de 31dc2014.
  Erg lief zijn ze geworden!
  Cutecle recently posted…Nail Art: Romantic Negative SpaceMy Profile

 4. Reply

  Heel erg leuk, ook mooi dat het niet teveel roosjes zijn πŸ™‚
  Bianca recently posted…Nomineer jij mij voor de blog awards?My Profile

 5. Reply

  wat lief om te zien, leuk!
  Petra recently posted…Optimel Fijnproeversdag …Amersfoort!My Profile

 6. Reply

  Wat een schattige nailart. Erg leuk!
  Liefs xxx

 7. Reply

  Heel mooi, het lakje van Essence op zich is al heel mooi! X
  Esra recently posted…H&M Foundation kwast & NYC WishlistMy Profile

 8. Reply

  Ik had vroeger een jurkje met zo’n printje. Supertof!
  Mirne recently posted…Snelle erwtensoepMy Profile

 9. Reply

  Erg gaaf gemaakt! πŸ™‚
  Beau recently posted…Hoe plan je artikelen?My Profile

 10. Reply

  Wat zijn ze leuk πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge