31DC14 – Delicate roses

Pfoe. Dag 15 alweer. Na deze nailart ben ik alweer op de helft ongeveer. Tijd voor een lievige nailart. Delicate is het thema en dat betekend iets wat fijn is, gevoelig, misschien zelfs kwetsbaar, fragiel, teder. Zoiets. Ik dacht gelijk aan lichtroze en wit. Bloemetjes? Kant? Ik had eigenlijk geen idee.
Ik ben dit weekend bij mn ouders geweest en daar heb ik wel wat nagellak en nailart spulletjes, maar niet heel veel. Een van de lichtroze lakken die mn moeder uit mn stash had uitgekozen is dit lieve kleurtje van Orly genaamd Cotton Candy. Een lichtroze lak die naar peach neigt. Echt koraal is het ook weer niet. In ieder geval een mooie kleur die met drie laagjes dekt.

Mijn moeder kocht zelf een keer deze mooie glitter topcoat van Etos. Een topcoat met doorzichtige basis met daarin allemaal kleine zilveren shimmers. 113 ย of 313 is het nummer. Na een paar keer gebruiken is het etiket nauwelijks zichtbaar meer.


Hier 1 laagje van de etos lak over Cotton Candy en dat geeft vooral in de schaduw een onwijs mooie effect. Ik vond het er erg bij passen. Over de lak heb ik nog een topcoat gedaan. Mocht er iets mis gaan met stempelen kon ik het er dan makkelijker weer afvegen met een watje die licht ‘vochtig’ van de remover was.

Ja, wat voor nailart kan ik maken bij mn ouders. Ik had hier geen klein kwastje, maar wel een aantal imageplates liggen. Mn moeder wilt ook af en toe een bloemetje gestempeld op dr nagels dus heeft ze ook een aantal van die setjes van de action gekocht. Met Sinful Colours Snow On White stempelde ik er roosjes op. Ik wil graag full nail stempels, maar het probleem is dat als je nagels te lang zijn, de stempel te klein is. De meeste imageplates die je bij de action of douglas (herome wic) kan kopen hebben kleine stempeltjes op hun plates. Geen probleem! Je zet er gewoon een aantal naast elkaar.

Ik ben geen kei in stempelen, maar ik vind het wel een mooi resultaat geven. Ik heb een aantal keer de twee bloemen naast elkaar gestempeld en tussendoor de stempel nog gedraaid. Daarna heb ik gaatjes opgevuld door maar 1 van de twee bloemen te bedekken met lak en dan te stempelen.


Misschien een beetje druk, maar ik vind het zelf wel heel leuk geworden. Als finishing touch heb ik er nog een keer de etos topcoat overheen gedaan.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Dat ziet er super cute uit!

 2. Reply

  Ik vind het echt super mooi!
  Eilish recently posted…Beauty โ™ฅ Rimmel moisture renew lipstick | 830 & 140My Profile

 3. Reply

  Wauw!! Wil ik ook! ๐Ÿ˜€ Echt prachtig!
  NailTalk recently posted…L’Orรฉal – 833 Wasabi HintMy Profile

 4. Reply

  Schattig het lijkt wel een klein beetje op een mini lapje stof, erg leuk!
  Petra recently posted…Mijn favorieten van: Cattier Paris…My Profile

 5. Reply

  super pretty ๐Ÿ˜€
  femketje recently posted…FOTD 15/9; Mermaid On Land.My Profile

 6. Reply

  Gaaf gemaakt ๐Ÿ™‚
  Beau recently posted…P2 sheer glam lipstick ‘Love Happens’My Profile

 7. Reply

  Ziet er heel lief uit! En teer, inderdaad.

 8. Reply

  Superleuk gedaan!
  Lisa’s Beautybabbels recently posted…NO Make Up DayMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge