31DC14 – Dag 26 – Ikat

Voor de afwisseling weer een makkelijke nailart. Over patroon hoefde ik niet zo lang na te denken. Er lag immers nogsteeds een toilettasje met leuk patroon waarover ik al een tijdje een nailart had beloofd.
Ikat is niet supermoeilijk, maar je moet wel een los kwastje hebben. Het idee van Ikat is dat je allemaal streepjes naast elkaar zet. Daarmee kan je zigzagjes of ruitjes bijvoorbeeld maken.

Ik begon met witte nagels en heb daarop allemaal verschillende kleuren streepjes gezet. Ik begon in het midden van mn nagel. Ik weet niet waarom, maar dat vond ik zelf makkelijker. Eerst in het midden de vorm maken die ik wil, en dan naar boven en beneden werken.


Zonder topcoat zag het er toch rommerliger uit dan ik wilde. Toen heb ik er een topcoat overheen gedaan. Dat vond ik al een stuk leuker staan, en ik kon het toch niet laten om ook een matte topcoat eroverheen te doen. Het toilettasje heeft ook een beetje een matte soort finish.


More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ziet er echt gaaf uit!

 2. Reply

  Ziet er gaaf uit πŸ™‚
  Beau recently posted…Abonnee van de maand bij CosmoGirl!My Profile

 3. Reply

  De matte topcoat past hier wel erg goed bij!
  Mirne recently posted…Pita quesadilla’sMy Profile

 4. Reply

  De matte topcoat past hier wel erg goed bij!
  Mirne recently posted…Pita quesadilla’sMy Profile

 5. Reply

  Het ziet er leuk uit, al zou ik zelf voor de glimmende variant gaan….maar dat is meer omdat ik een glim, liefhebster ben….
  Petra recently posted…Roze: Perfect touch lipstick en Eye shadow stick…..My Profile

 6. Reply

  Wauw, heel gaaf!
  Liefs, xxx

 7. Reply

  erg gaaf gemaakt πŸ˜€
  femketje recently posted…A Litte Bit Of Everything Tag!My Profile

 8. Reply

  Super leuk!
  Eilish recently posted…Fashion β™₯ Loavies wishlistMy Profile

 9. Reply

  Mooi dat je er matte topcoat over hebt gedaan. Ik ben echt wel iemand van glanzende lak, maar deze zijn mat echt bijzonder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge